Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gergin maç Emirdağ’ın – Kocatepe Gazetesi

Gergin maç Emirdağ’ın – Kocatepe Gazetesi
Gergin maç Emirdağ’ın

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Emirdağspor kendi sahasında Bolvadin Belediyespor’u konuk etti. Lider Salar Belediyespor’un 3 puan gerisinde olan iki ekibin karşılaşmasında oldukça çekişmeli ve gergin geçen maçı Emirdağspor 1-0 kazandı. Biri Emirdağ yedek kulübesine olmak üzere 3 kırmızı kartın çıktığı maçta Emirdağ 2 kırmızı kart, Bolvadin 1 kırmızı kartla maçı tamamladı. Maçın sonunda 3 puan alan Emirdağspor hanesine 3 puan yazdırırken Salar’ın 3 puan gerisinde kaldı. Haftayı puansız kapatan Bolvadin Belediyespor’un liderle arasındaki puan farkı 6’ya yükselirken Emirdağspor’la farkı 3 puan oldu.
MAÇTAN DAKİKALAR
40. dakikada gelişen Emirdağspor atağında İsmail Kuruoğlu attığı golle takımını bu önemli maçta öne geçiren isim oldu. 1-0
55. dakikada yaşanan olayda yedek kulübesindeki kaleci Ufuk kırmızı kart gördü. Yan hakem orta hakemi yanına çağırdı ve Ufuk’u kırmızı kartla attı, Ufuk başta olmak üzere hiç kimse kırmızı kartın nedenini anlamadı.
65. dakikada gelişen Bolvadin atağında kullanılan serbest vuruş sonrasında topu eliyle ağlara gönderen Mehmet Özkan ikinci sarı kartla oyundan ihraç edildi.
87. dakikada yaşanan pozisyon sonrasında pozisyonla ilgisi olmayan Seydi Tok’u ve Bolvadinli bir oyuncuyu yanına çağıran hakem iki oyuncuya da sarı kart gösterdi. Seydi’nin önceden sarısı olduğu içini kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.
Bu dakikadan sonra gelişen başka gol ve gerginlik olmadı. Maçı iki takım da 10 kişi tamamlarken Emirdağspor hanesine 3 puan yazdıran ekip oldu.