Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gergin maçtan beraberlik çıktı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Gergin maçtan beraberlik çıktı

Fas 1. Futbol Ligi takımlarından Raja Casablanca ile Suudi Arabistan Pro Ligi
takımlarından Al-Faisaly, hazırlık maçında karşılaştı. Maç golsüz berabere tamamlandı

Afyonkarahisar’da kamp yapan Fas 1. Futbol Ligi takımlarından Raja Casablanca ile Suudi Arabistan Pro Ligi takımlarından Al-Faisaly, Afyonkarahisar Spor Kompleksi’nde bulunan Afyon Arena’da hazırlık maçı yaptı. Maç öncesi Raja Casablanca Teknik Direktörü Ruud Krol’un yeğeninin hayatını yitirmesinden dolayı 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.
Her iki takım oyuncularının da çok sert oynadığı maç sırasında zaman zaman gergin anlar yaşandı. Daha maçın 30. saniyesinde Al-Faisaly takımının sol kanattan yaptığı atakta rakibine sert giren Raja Casablanca defans oyuncusu ile rakip takım oyuncuları arasında tartışma yaşandı.
İlk yarıda yaşanan gerginlikler, bir ara protokol tribününde oturan iki takım oyuncu ve yöneticilerine de sıçradı. Yaşanan sözlü tartışmalar kavgaya dönüşmeden önlendi. Hakem ilk yarıyı yaşanan tartışma ve gerginliklerden dolayı 2 dakika erken bitirdi. İlk yarı golsüz 0-0 tamamlandı.
Maçın ikinci yarısında da benzer gerginlikler devam etti. Maçın 67. dakikasında Raja Casablanca defans oyuncusunun yerde kaldığı pozisyon sonrasında iki takım oyuncuları bir birine girdi. Takım kaptanları oyuncuları sakinleştirerek ortamı yumuşattı.
Maçın orta hakeminin yaşanan sert futbola müsaade etmesi, Al-Faisaly takımı teknik ekibinin eleştirilerine neden oldu.
Maçın 90 dakikası karşılıklı ataklarıyla geçildi fakat beklenen gol iki takımdan da gelmedi. Maç büyük bir olay yaşanmadan ve gol sesi çıkmadan 0-0’la sona erdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti