Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GHSİM’den “gençlik” çelengi – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Haftası, Gençlik Hizmetleri
GHSİM’den “gençlik” çelengi

Gençlik Haftası, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop başkanlığında Kocatepe Anıtı’na çelenk konulmasıyla başladı. Yapılan törene Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop başkanlığında şube müdürleri ile il müdürlüğü çalışanları katıldı.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kutlama programı kapsamında; 8-19 Mayıs tarihleri arasında kurumlar arası özel bahar kupası futbol turnuvası, 13-14 Mayıs tarihlerinde Amatör Avcılar Trap Yarışmaları, 15-16 Mayıs tarihlerinde İpek koza, ebru, kaligrafi, resim, mangala, satranç, drama, sokak oyunları, müzik, atölye çalışmaları ve hatıra fotoğraf çekimi 16 Mayıs tarihinde Tekvando Gençlik Haftası Müsabakaları, 18-20 Mayıs tarihleri arasında Bilardo Amerikan ve 3 Bant turnuvası ve 20-21 Mayıs tarihlerinde Badminton 19 Yaş Altı İl Birinciliği müsabakaları yapılacak.
Ayrıca 19 Mayıs’ta Atatürk Spor Salonu’nda saat 10.00’da yapılacak kutlama programı kapsamında Afyon Kocatepe Üniversitesi Firigya korosu gösterisi, günün anlam ve önemine ilişkin şiir okunması, Afyon ve Artvin Yöresi Halk Oyunları, Mehteran gösterisi, sportif gösteriler ve başarılı sporcuların ödül töreni yapılacak.