Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gıda Kontrol binası sosyal tesis olacak

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Yukarıpazar caddesi üzerinde bulunan ve yıkılacak olan eski Veterinerlik binası arazisine otopark ve sosyal tesisler yapılacağını açıkladı

 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ile birlikte başkent Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu.
Başkan Zeybek ve Karakuş aslen Afyonkarahisar’lı olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı TOKİ Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk’ü makamında ziyaret ederek, şehre yapılacak ve devam eden yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulundular.
Zeybek ve Karakuş, daha sonra yine aslen Afyonkarahisar’lı olan Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda Kontrol Laboratuvarlar Daire Başkanı Erol Bulut’u ziyaret ettiler.
Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Başkan Zeybek, “Akmescid Mahallesi Yukarı Pazar Caddesi üzerinde bulunan Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü’nün Uydukent’te modern bir binaya taşınmasının ardından bu alanı en güzel şekilde değerlendirerek altı otopark, üstü sosyal donatıların yer aldığı bir mekan haline dönüştüreceğiz.” dedi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti