Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Giden oyuncuların yokluğu bizi etkilemeyecek”

“Giden oyuncuların yokluğu bizi etkilemeyecek”

AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş, sözleşmesini fesh eden Erdinç Peköz ve Doğan Ateş’in gitmesinin takımı etkilemeyeceğini ifade ederek, “Orta sahaya, stopere takviye yapmıştık” dedi

 

AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş, giden oyuncuların takımı çok etkilemeyeceğini ifade etti. Başkan Karakuş, “Biz takımımıza güveniyoruz. Yaptığımız transferler zaten nokta transferlerdi. Giden oyuncuların yokluğu bizi etkilemeyecek. Orta sahaya, stopere takviye yapmıştık. İl dışında oynayan Afyon’lu genç oyuncularımız da vardı, onları da takıma kazandırdık. Transferi kapattık demiyoruz, illa ki transfer yapmak istiyoruz diye de bir durumumuz yok. Kulübümüzün işleyişine uygun, mali ve bütçemize uygun, takım içindeki uyuma katılıp katkı sağlayabilecek, genç ve koşan oyuncu olursa kadromuza katabiliriz.” dedi.
Afyonkarahisar merkezdeki seyircilere de seslenen Başkan Karakuş, “İlimizin merkezinde maçlara gelmeyen seyircilerimizi de maçlarımıza bekliyoruz. Bu takım hepimizin, desteklerinizle yanımızda olmanızı istiyoruz.” ifadelerine yer verdi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi