Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Girişimciler, dünyayı hizmetleriyle değiştiriyor – Kocatepe Gazetesi

Girişimciler, dünyayı hizmetleriyle değiştiriyor – Kocatepe Gazetesi
Girişimciler, dünyayı hizmetleriyle değiştiriyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi Afyon Meslek Yüksekokulu Pazarlama Bölümü Öğretim Görevlisi Türker Göksel,Isparta Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine Antalya Lara Concorde de Luxe Resort Otel’de “İş Yaşamında Verimlilik ve Takım Ruhu” konulu konferans verdi.
Konferans programında işadamları ve meslek örgütü temsilcisi olan dinleyenlerine iş yaşamında meydana gelen değişim ve rekabet koşulları hakkında ayrıntılı bilgiler sunan Göksel, farklılaşmanın kendilerine sağlayacağı avantajları yaşanmış aracılığıyla anlattı.
DÜNÜ
YORUMLAMAK, GELECEĞİ
PLANLAMAK
Günümüz girişimcilerini; sınırsız dünyanın en etkili ve en güçlü orduları ve toplumları silahlarıyla değil ürün ve hizmetleriyle değiştiren bireyleri olarak tanımlayan Göksel,yeni yüzyılın sınırlarını aşmasını bilen uçbeyleri ve akıncıları olan girişimci iş adamlarınındünü yorumlayan, geleceği planlayan, bu günü ise değerlendiren vizyon sahibi insanlar olduğundan bahsetti.
KİTABINI İMZALADI
Girişim ve girişimcilik kavramının tarihsel gelişimi ve değişen koşulları hakkında iki saat süren bir konferans veren Türker Göksel soruların cevaplandırılmasından hemen sonra AKSAM tarafından yayınlanan dördüncü kitabı Seçkiler’i tüm katılımcılara imzalayarak  hediye etti. (Kocatepe Haber Merkezi)