Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Goalball ligleri başladı – Kocatepe Gazetesi

Goalball Erkekler 1. Lig’de
Goalball ligleri başladı

Goalball Erkekler 1. Lig’de 10, 2. Lig’de 10 olmak üzere toplam 20 takımın mücadele edeceği 1. Devre müsabakalarına Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Vali Yardımcısı Cafer Sarılı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Hasan Sayıdal, çok sayıda sporcu ve sporcu yakını katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Hasan Sayıdal ile Belediye Başkanı Burhanettin Çoban konuşma yaptı.
Afyonkarahisar’ın sporla iç içe olan bir il olduğuna dikkat çeken Vali Mustafa Tutulmaz, “Sizleri ilimizde misafir etmekten ve burada turnuvaya ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduğumuzu ifade etmek isterim. İlimiz son yıllarda bu tür turizm ve spor etkinliklerine ev sahipliği yapmaktadır. Bu yıl 60’ın üzerinde futbol kulübü sezon öncesinde ilimizde kamp yapmıştır. Ayrıca yine ilimizin değişik liglerde önemli spor kulüpleri vardır. Dolayısı ile ilimiz sporla iç içe olan bir ildir. Bu turnuvanın burada yapılıyor olması da açıkçası ilimize yakıştı. Emeği geçen herkese ben huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Kazasız, huzurlu ve sonunda buradan güzel duygularla ayrılabileceğiniz bir turnuva olması dileğiyle bütün takımlara başarılar diliyorum” dedi.
Açılış atışını yapan Vali Tutulmaz 4 gün sürecek olan müsabakaları başlatmış oldu.