Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gök: Önce Türkiye, huzur için CHP

Bu haberin fotoğrafı yok
Gök: Önce Türkiye, huzur için CHP

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İkinci Sıra Milletvekili Adayı Hatice Gök, Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarında Türkiye’de huzur ve istikrarın tesis edileceğini söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İkinci Sıra Milletvekili Adayı Hatice Gök, 1 Kasım’da yapılacak erken seçimde Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara geleceğini söyledi. Gök, “Ülkemiz 7 Haziran’dan bu yana bir kişinin Devlet Başkanı olma isteği nedeniyle kargaşa yaşamaktadır. Hem güvenlik güçlerimiz, hem de sivil vatandaşlarımız terör kurbanı olmakta, ailelere, ocaklara ateş düşmektedir. Halkımız, bu kötü gidişe 1 Kasım erken seçimlerinde ‘Dur’ diyecek ve halkın partisi Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara getirecektir” dedi.
MAKAM, MEVKİ, KOLTUK PEŞİNDE DEĞİLİZ
“Önce Türkiye” diye yola çıktıklarını aktaran Gök, “Biz ‘önce Türkiye’ diyoruz. Makam, mevki, koltuk, plaka peşinde değiliz. Ülkemizde huzur istiyoruz. Ancak görüyoruz ki ülkemizde uzlaşma kültürünü benimseyecek, vatandaşlar arasındaki kutuplaşmayı sona erdirecek CHP’den başka parti kalmamıştır. 1 Kasım’da vatandaşlarımız Cumhuriyet Halk Partisi’ne iktidar yetkisini verecek. Bu yetki ile huzur ve istikrar tesis edilecek. O yüzden ‘Önce Türkiye, huzur için CHP’ diyoruz” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti