Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Göksel Almanya’da konferans verdi – Kocatepe Gazetesi

Göksel Almanya’da konferans verdi – Kocatepe Gazetesi
Göksel Almanya’da konferans verdi

Faaliyetlerini; Avrupa’da başta Almanya olmak üzere, Hollanda, Avusturya, İsviçre, Belçika, Danimarka ve Fransa’da bulunan dernekleri yoluyla 1993 yılından itibaren sürdüren, merkezi Almanya’nın Frankfurt şehrinde bulunan Avrupa Türk Birliği Federasyonu, başta Müslüman Türk insanına ve bütün insanlığa hizmet için açılmış bir sivil toplum örgütü olarak tanımlanıyor.
29 Mart ile 1 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen seminer çalışmaları kapsamında düzenlenen konferans programında konuşan Göksel, sohbetin ilk bölümünde 2006 ve 2007 yıllarında koordinatörlüğünü yaptığı ve Almanya’da uygulamaya konan Mit der Tradition in dieZukunft – Gelenekle Geleceğe ve Almanya’daki Perakende Mağazacılık Uygulamalarının İncelenmesi ve Afyonkarahisar İlinde Uygulanabilirlik Eğitimi Programı – TheStudy of theRetaıl Market StorePractıcesın Germany and Applıcatıon of These Practıcesınthe Provınce of Afyonkarahisar Traınıng Program adlı AB destekli uluslar arsı projeler hakkında katılımcılara kısa bilgiler sundu.
LİDERLİK, YÖNETİM VE PLANLAMA
KAVRAMLARINI ANLATTI
Göksel, bulunduğu ülkenin hukuk kurallarını ihlal etmeden, Türk vatandaşlarının kendi gelenek ve görenekleri ile inanç temellerini ayakta tutmaya ve gelecek nesillere de bu inanç ve kültürünü devam ettirebilme imkân ve zemini oluşturma gayretlerini üstlenmiş, hukuki statüsü bulunan bir sivil toplum örgütünün mensuplarıyla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Programın diğer bölümlerinde ise konferansa katılan Göksel, Avrupa’nın farklı ülke ve şehirlerinden katılım sağlayan Avrupa Türk Birliği Federasyonunun (ATB) yöneticilerine liderlik, yönetim ve planlama kavramlarında çağımızda yaşanan gelişmeleri örnekler yardımıyla aktardı.
Büyük bir beğeni gören ve samimi bir ortamda gerçekleşen program sonrasında ve öncesinde Öğretim Görevlisi Türker Göksel yayınlanan kitaplarını imzalayarak katılımcıların bazılarına hediye etti. Program Avrupa Türk Birliği Federasyonu Başkanı Erol Yazıcıoğlu’nun dernek logolu saati Türker Göksel’e hediye etmesi sonrası tamamlandı.