Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Göl ve göletlere – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Göl ve göletlere

Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı’nın 2011 yılı balıklandırma programı çerçevesinde Akdeniz Su Ürünleri Araştırma, Üretim ve Eğitim Merkezi Müdürlüğünden tahsis edilen 181.000 adet sazan balığı yavrusu Afyonkarahisar Tarım İl Müdürlüğü’ne teslim edildi. Alına balıklar ilimizde bulunan 18 adet istihsal sahasına bırakıldı. Bakanlık ve İl Müdürlüğü’nce yapılacak olan balıklandırma programları çerçevesinde önümüzdeki yıllarda da bu tip çalışmalara devam edecek.
Göl ve göletlerdeki balık faunasının devamlılığının sağlanması açısından balıkçıların bilinçsiz avlanmamaları, avlananlara müsaade etmemeleri ve tür, zaman, boy ve ağırlık kısıtlamalarına uymaları gerektiği bildirildi.
Bolvadin Eber gölüne 30 bin, Çay Karamık gölüne 16 bin, SultandağıAkşehir Gölü’e 25 bin, İhsaniye Bayramaliler Göletine 5 bin, Dinar Karakuyu Gölüne 40 bin, Şuhut Akyuva Göletine 5 bin, İhsaniye Sarıcaova Göletine 5 bin, Sinanpaşa Nuh Göletine 5 bin, Sinanpaşa Akören Gölüne 5 bin, Sinanpaşa Ahmetpaşa Göletine 5 bin, Sinanpaşa Gezler Göletine 5 bin, Sinanpaşa Tazlar Göletine 5 bin, Sinanpaşa Serban Göleti 5 bin, İhsaniye Döğer Göleti 5 bin, İscehisar Seydiler Göleti 5 bin. Merkez Erkmen Göletine 5 bin, Merkez Büyükkalecik Göletine 5 bin İhsaniye Akören Gölü ni 5 bin balık atıldı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti