Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gölgesi yaşadığı yere uzun düşen işadamı: Melih Yurter

2005 yılından beri MYO
Gölgesi yaşadığı yere uzun düşen işadamı: Melih Yurter

2005 yılından beri MYO öğrencilerinin de dâhil olduğu bir ekiple beraber; spor, sanat, iş ve siyaset dünyasından birçok kişiyle söyleşiler gerçekleştiren Türker Göksel, “Gölgesi Yaşadığı Topraklara Uzun Düşen İnsanlar” isimli projeyi hayata geçirdi.
Proje yürütücüsü Göksel, Türkiye’nin yetiştirdiği değerlerin düşüncelerini, özellikle gençlerin istifadesine sunmaya yönelik bir proje yapmaya çalıştıklarını ifade ederek, “Bugüne dek yaptığımız tüm çalışmalarda popülerlikten öte, verimliliğe ve toplumsal hayata katkı sağlanmasına önem verdik. Ev ödevlerimizi teorik anlamda yerine getirmek için 8 aydır çalışıyoruz. Bu bağlamda değerli muhataplarımızın söylemlerini de geniş halk kitleleri ile bir araya getirmek için yoğun bir çabanın içinde oluyoruz” dedi.
GENÇLER SORGULAMALI, ARAŞTIRMALI
Projenin ilk hafta konuğu ATSO eski Başkanı İşadamı Melih Yurter ise söyleşide öğrencilere Türk toplumunun örf, adet ve geleneklerini ve buna bağlı yaşam tarzını kendilerine hedef seçmelerini istedi. Yurter ayrıca öğrencilerin yabancı dil eğitimlerine büyük önem verilmesini ve bu hususta ikinci bir yabancı dilin dahi öğrenilmesi gerektiğini belirterek, “Bunların olabilmesi için gençlerimizin araştırmacı ve sorgulayıcı bir yapıda olmasına ihtiyacımız var. Gereksiz şeylerle vakit öldürmemeleri gerekiyor, çünkü yaşam süremiz kısıtlı. Bu yüzden yaşanılan anı değerlendirmeniz gerekiyor” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti