Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gönüllü gençler Frigya’yı gezdi

Girişimci Genç Liderler Derneği’nin

Girişimci Genç Liderler Derneği’nin yürüttüğü “Lider Genç Kitap Kahve” projesi gönüllü ekibi hafta sonu Frigya Vadisi’ni gezdi

 

Gençlik Projeleri Destek Programı (2020-1) kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ve yürütücülüğünü Afyonkarahisar Girişimci Genç Liderler Derneğinin yaptığı “Lider Genç Kitap Kahve ” projesi gönüllü ekibi Frigya Vadisi gezisine katıldı.
“GENÇLER İÇİN YARARLI BİR GEZİ OLDU”
Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen geziye Girişimci Genç Liderler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleriyle gönüllü ekibi katıldı. Vali Gökmen Çiçek’e video kaydı gönderen Dernek Sekreteri Meryem Aracı şu ifadeleri kullandı: “Sayın Valimize bize kültürel geziye katılma fırsatı sunduğu için Girişimci Genç Liderler Derneği adına şükranlarımı sunuyorum. Her zaman olduğu gibi gençler adına özenle düşünülmüş olan gezi etkinliği bizler için oldukça faydalı.”
Girişimci Genç Liderler Derneği Basın Sorumlusu Nalin Ayaz Frigya gezisini şu ifadelerle değerlendirdi: “Girişimci Genç Liderler Derneği olarak hem fiziksel aktivitenin sağlığa yararı hem de gezinin kültür içeriği açısından yararlı bir gezi olmuştur. Frigya Afyonkarahisar için önemli bir yer olmakla beraber gittikçe gelişen bir yapıya sahip.” Gezide; Girişimci Genç Liderler Derneği Sekreteri Meryem Aracı, Dernek Basın Sorumlusu Nalin Ayaz ve Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Tuğçe Aktürk, gönüllü ekibi ve sayıları 250’yi bulan genç gönüllüler yer aldı.
>> Hayriye CANER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti