Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Görgöz: Belediyelere ek ödenek gerekiyor

CHP İl Başkanı Yalçın

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, Belediye Başkanlarının daha iyi hizmet verebilmek için bir takım önemli talepleri olduğunu, koruyucu
malzeme ihtiyacının yanında Belediyelerin giderlerinin salgın nedeniyle artmasından dolayı ek ödenek sağlanması gerektiğini açıkladı

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, başta CHP’li büyükşehir belediyeleri olmak üzere, tüm il, ilçe ve belde Belediye Başkanlarının, ülke genelinde “Derman Belediyecilik” ve “Sosyal Belediyecilik” üzerine çok başarılı çalışmalara imza attıklarını, başarılı çalışmaların özellikle korona salgını sürecinde daha net ortaya çıktığını kaydetti.
“CHP’Lİ BAŞKANLAR BAŞARILI”
Afyonkarahisar’ın Dazkırı ve İhsaniye ilçe Belediyeleri ile Sultandağı İlçesi’ne bağlı Dereçine ve Yeşilçiftlik belde Belediye Başkanlıklarının CHP’den seçildiğini belirten Görgöz, “Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizdeki Belediye Başkanlarımız da, birbirinden değerli, başarılı çalışmalar yaparak, diğer Belediyelere örnek oluyorlar. Gururumuz CHP’li Belediyelerin olduğu yörenin insanları, virüs salgını sürecinde yapılan bu değerli hizmetlere hiç yabancı değiller. Çünkü normal süreçte de, halkçı Belediyeciliğin hizmetlerini birebir yaşadıklarından dolayı hayatlarından son derece memnun. Belediyelerimiz yaptıkları rutin işlerinin yanında, tüm mahalle, sokak, işyerleri, pazaryerleri, camiler, okullar, çöp konteynerleri, toplu taşıma araçları ve gerekli tüm alanları sürekli olarak dezenfekte etmektedir. Halka maske, eldiven gibi koruyucu maddeler dağıtımı yapılmaktadır.” dedi.
“BELEDİYELERE EK ÖDENEK LAZIM”
Görgöz açıklamasının devamında şöyle konuştu:
“Yerel yönetimlerin yaptıkları en önemli işlerden biri de, koruyucu malzemelerin kullanımı ve virüsten korunmanın yollarını sürekli eğitimler vererek, halka anlatmak, halkı bilinçlendirmektir. Böylesi güzel hizmetleri başarıyla yapan Belediye Başkanlarımızın, daha iyi hizmet verebilmek için bir takım önemli talepleri var. Koruyucu malzemeye maske, eldiven, dezenfektan vb. ihtiyaçları var. Belediyelerimizin giderleri salgın nedeniyle arttığı için ek ödenek sağlanmalıdır. SGK, vergi ödemelerinden, bu olağanüstü durum geçinceye kadar muaf tutulması. İller Bankasına olan borçların ve kamu borçlarının 1 yıl ertelenmesi ya da mümkünse silinmesi ve personel alımı konusunda esneklik sağlanmasını önemle talep ediyoruz. Ülkemizin de içinde bulunduğu bu zor günleri, birlik, beraberlik içerisinde, dayanışarak aşacağız. Bu kara günler elbette geride kalacak ve daha güzel daha aydınlık günler gelecek.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti