Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Görgöz mağduru CHP’li, TDP’ye geçti

CHP İl Yönetim Kurulu

CHP İl Yönetim Kurulu üyeliğinden mevcut İl Başkanının yüksek bedelli fatura kesmesi talebini
reddettiği iddiasıyla düşürüldüğü bilinen Bilen Bilir, siyasi hayatına TDP’de devam edecek

 

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda düzenlenen törenle eski CHP’li Bilen Bilir’e TDP rozeti takıldı.
“CHP’NİN PARASINI
ÇALMAYA KALKTILAR”
Bilen Bilir Türkiye Değişim Partisi saflarına katıldı. Bilir, katılım belgesini TDP İl Başkanı Kadir Uysal’dan aldı.
Partide gerçekleştirilen törende kendisini tanıtan Bilir, “1975 yılında Afyonkarahisar Hocalar İlçesi’nde doğdum. 1990’lı yıllarda İstanbul’da ticaretle uğraştım. 2018 yılında Afyonkarahisar’ a çocuğumun okulu nedeniyle taşındım. Esnaf olarak çelik kapı sektöründe şuanda da mermer sektöründe hizmet vermekteyim. Daha önce CHP’de siyaset yapıyordum. Partinin mevcut il başkanı ile anlaşamayarak ayrılmak zorunda kaldım. Yönetime seçildikten yaklaşık 4 ay sonra genel merkezden bir para geldi. Yönetim toplantısında İl Başkanı binanın tadilatı ile ilgili inşaat işleri olduğunu, kapı ve inşaat işleri ile uğraştığım için bu işle beni ilgilenmemi söyledi. İş 35-40 bin TL’ye tekabül ediyordu. Benden 70-80 bin TL tutarında fazladan bir fatura talebinde bulundu. Açıkçası partinin parasını çalmaya kalktılar. Bende yapamayacağımı söyledim haksız yere beni yönetimden düşürdüler.”dedi.
Bilen Bilir sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye Değişim Partisine katıldım. Çünkü İstanbul da bulunduğum dönemde partimizin Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ü yakından takip ediyordum. Sayın Sarıgül’e inanıyorum, iktidar yürüyüşünde biz de bulunmak istedik. Afyonkarahisar da birinci parti olacağız.”
“PARTİMİZİN KAPISI HERKESE AÇIKTIR”
Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Kadir Uysal, Bilen Bilir’in partide Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüteceğini dile getirerek, “Bilen Bilir’i partimizde görmek bizleri çok umutlu etti. Sürekli gelişen ve büyüyen bir partiyiz. Partimizin kapısı herkese açıktır.” ifadelerini kullandı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti