Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Görgöz: Saraydüzü kararını iptali CHP’nin çabasıdır

Görgöz: Saraydüzü kararını iptali CHP’nin çabasıdır

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, Saraydüzü köyü çayırının kiralama kararının CHP Milletvekili Burcu Köksal’la partisinin Merkez İlçe örgütünün ortak çabasıyla iptal edildiğini açıkladı. Görgöz, “İktidarın CHP’nin akılcı çözüm önerilerine önce karşı çıkıp sonradan mecburen kabullenmesi sevindiricidir. Halk doğruları bilir ve asla unutmaz.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Yalçın Görgöz, Saraydüzü köyüne ait çayırın kiralama kararı iptalinin CHP Milletvekili Burcu Köksal ve CHP Merkez İlçe örgütünün ortak çabasıyla sağlandığını belirterek iktidarı eleştirdi.

“KİRALAMA KARARI KÖKSAL’IN ÇABASIYLA İPTAL EDİLDİ”
CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, yaklaşık 3 ay önce, Saraydüzü köyü tüzel kişiliğine ait olan çayırın, yabancı bir firmaya kiralandığını öğrenen köy sakinlerinin, kiralanmanın doğru olmadığı konusunda hemfikir olduklarını belirtti. Görgöz, köylülerin kiralama kararının iptal edilmesi için yardım istemek üzere, CHP Milletvekili Burcu Köksal’ı köylerine davet edildiğini kaydetti. Görgöz, “Milletvekilimiz Burcu Köksal, davete hemen cevap verip, merkez ilçe yönetimiyle birlikte Saraydüzü’ne giderek köylülerimizi dinlemiş, ilgili arazide bir takım incelemelerde bulunmuşlardır. Daha sonra da Saraydüzü köyüne ait çayırın kiralama kararının ‘iptal edilmesi’ için konuyu meclise taşımış, ilgili bakanlık ve yetkililere aktarmış ve takipçisi olmuştur. Milletvekilimiz Köksal’ın çabaları, merkez ilçe örgütümüzün ve Saraydüzü sakinlerinin desteğiyle, köye ait olan çayırın kiralanma kararı iptal edilmiştir.” dedi.
“HALK DOĞRULARI BİLİR VE ASLA UNUTMAZ”
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen’in kararın açıklanmasından sonra yaptığı açıklamada, “Saraydüzü halkını dinlediklerini ve taleplerini yerine getirdiklerini” söylemini hatırlatan Görgöz, “İktidar partisinin, CHP ve CHP’li belediyelerin tüm akılcı çözüm önerilerine ve taleplerine önce karşı çıkıp, sonradan mecburen kabullenmeleri ve geç de olsa uygulamak zorunda kalmaları memnunluk vericidir. Burada da benzeri bir durum yaşanmıştır. Ancak bir şeyin asla unutulmaması lazım; Halk doğruları bilir ve asla unutmaz.” ifadelerini kullandı.