Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Sezer Küçükkurt
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

GÖRGÖZ’LE DERDİMİZ NE?

CHP’nin Afyonkarahisar İl Teşkilatı’nın başında, o teşkilata hiç mi hiç yakışmayan bir isim bulunuyor. Geçimsizliği, kavgacılığı, kibirli tavırları ve idarecilikten uzak beceriksizlikleri ile hep gündeme gelen CHP il Başkanı Yalçın Görgöz’e bu sıfatları neden kullanıyoruz? Anlatalım…
Çünkü bir otopark meselesi yüzenden Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı ile, onun gaziliğine, malul oluşuna bile aldırış etmeden sokak ortasında yumruk yumruğa kavga edebilmiş bir isimden bahsediyoruz. Bu yetmiyormuş gibi CHP İl binasının önünde de sokak kavgaları çıkartan bir isimden bahsediyoruz.
Çünkü, kendisi il başkanlığına aday olduğunda, “İşte bunlar benim güvendiğim isimler, işte bunlar benim ekibim”diyerek partililerinin önüne çıkarttığı, oy istediği, böylece CHP il yönetimine seçtirdiği isimlerle geçinemeyip, ettiği kavgalarla hem partililerine, hem de Afyonkarahisar kamuoyuna kendini şan eden bir isimden bahsediyoruz.
Çünkü, kendisinin yönetime seçtirdiği bir çok ismin “CHP’den istifa nedenim Yalçın Görgöz’dür” ve “Görgöz’ün usulsüzlükleri nedeniyle partimden ayrılıyorum” açıklamalarında bulunduğu bir isimden bahsediyoruz.
Çünkü, hangi kafayla olduğunu bilmediğimiz bir şekilde basın mensuplarına ayar vermeye kalkan, yerel basın kuruluşları ve basın mensuplarının “milli”liğini sorgulama densizliğini gösteren, haddini aşan birinden bahsediyoruz.
Çünkü, daha önce yönetimde bulunduğu dönemde partisinin hesaplarını yolsuzluğa karıştırdığı iddialarına muhatap olan, bu nedenle partililerinin de tepkisini toplayan, sonrasında sütten çıkmış ak kaşık gibi davranan birisinden bahsediyoruz.
Çünkü, Kabe’ye hakaret ederek ahlaksızlığın dibini yaşayan LGBT isimli (yani lezbiyen, gay, biseksüel, transseksüeller) grubun savunuculuğunu yapıp, aynı zamanda Diyanet İşleri Başkanı hakkında suçlayıcı yorumlar yapan birisinden bahsediyoruz.
Çünkü, Kadın Kolları Başkanı ile kendi partisinin belediye başkanları ile partisinin kadın üyeleri ile ilgili yine kendi partilileri tarafından ortaya atılan iddiaları, küfürleşmeleri, olayları, kendisine yakın partililer zarar görmesin diye kapatmaya çalıştığı belirtilen bir isimden bahsediyoruz.
Yönetimindeki bir kişiye sahte içki üretiminden dolayı operasyon düzenlenen, bir başka yöneticisinin işyeri için kumar tutanağı tutulduğu belirtilen bir kişiden bahsediyoruz.
Bahsettiğimiz konuların hepsi basına, kamuoyuna yansımış olaylardır.
Bir parti il başkanı için bu saydıklarımız, “geçimsiz, kavgacı, beceriksiz, kibirli” sıfatları için yeterli midir, değil midir?

 

SAMİMİYETİNİ İSPATLAYABİLİRSİN

 

Tüm bu yanlışlıklar ortada dururken, malum vatandaş kalkıyor; “CHP iktidarından”, “CHP’nin değerlerinden” filan dem vurarak laf kalabalığı yapıyor.
Biz de buna karşılık diyoruz ki, Yalçın Görgöz için CHP’nin değerleri ve CHP’liler birer basamaktan ibarettir. Bizim bu iddiamızın aksini ispat etmek son derece kolaydır. Söylediklerinde samimi olanlar bir beklenti, bir makam peşinde olmadan çalışanlardır. Eğer Görgöz milletvekilliği emelinde değilse, tüm yapıp, ettikleri kendisini milletvekilliği koltuğuna atabilmek için değilse… Çıkar, der ki, “Benim milletvekilliği gibi bir derdim de amacım da yoktur. Tüm çalışmalarım partimin başarısı içindir”… Biz de böylelikle söylediklerindeki samimiyete inanırız. Deriz ki, “CHP ve CHP’liler için çalışıyormuş”…
Görgöz’ü bir kez daha söyledikleri ile yaptıkları arasındaki bağı kurmaya ve samimiyete davet ediyoruz.

 

MUHALİF BİR SESİ SUSTURDU

 

Gazeteniz Kocatepe’nin köşe yazarlarından Dr. Kemal Demirkırkan önceki gün bir veda yazısı ile Kocatepe’deki köşe yazılarına ara verdi. Aslında Kemal Demirkırkan bu niyete çok önceden girmişti. Bizlerin telkinleri ile yazılarına devam etmiş, Afyonkarahisar kamuoyuna muhalif görüşlerini dile getirebilmişti. Çünkü Kocatepe ailesi olarak biz kendisine ve bir çok kişiye CHP ile bir derdimiz olmadığını, CHP İl Başkanı’nın tutum ve davranışlarını yanlış bulduğumuzu belirtmiştik.
Ama olmadı. Görgöz ve avanesi, Kocatepe’nin yayınlarında Demirkırkan’ın payı olduğunu ima ederek, parti içinden bilgi akışını Demirkırkan sağlıyormuş imajını çizmeye çalıştılar. Bir anlamda başarılı da oldular.
Kutsal bildiğimiz tüm değerleri ortaya koyarak diyebilirim ki, Görgöz ile ilgili yazılan yazılarda, yapılan haberlerde Kemal Demirkırkan’ın bir payı yoktur. Bu bilgilerin pek çoğu sosyal medya gibi açık kaynaklardan ya da CHP’ye gönül vermiş (Demirkırkan haricindeki) isimlerden alınarak aktarılmıştır.
Demirkırkan’ın Kocatepe’deki yazılarına ara vermesi, Görgöz’ün CHP’ye olan bir başka darbesidir. Yerel basın içerisinde CHP’nin görüşlerini, muhalif bir sesi, Görgöz’ün şahsi kaprisleri susturmuştur. Bu durumdan en büyük zararı görecek olan yine CHP camiasıdır. Sevinmelisin Görgöz…

 

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Harika bir yazı.Ancak,CHP il başkanı sayesinde, tartışmaların odak noktası olmuştur.Uzunca bir süre kamuoyu,yazılanların her bir cümlesini tartışacak.CHP li olmak, CHP de görev almak çok ağır bir sorumluluk gerektiriyor.Böyle bir ortamda,kazanımlarımız heba olurken, zaman ve enerji kaybına da neden oluyor.Yapılacak olan, sorumluların uyarıları dikkate alarak,eleştirilere neden olan olumsuzlukları ortadan kaldırmaktır.

Yoruma kapalıdır.

YAZARLAR

TÜMÜ

SON HABERLER