Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Görme engellilerden Elibol’a teşekkür ziyareti

Bu haberin fotoğrafı yok
Görme engellilerden Elibol'a teşekkür ziyareti

Görme Özürlüler Derneği Başkan Yardımcısı Ramazan Akgül ve dernek üyeleri Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol’u makamında ziyaret etti

Hüdai Kaplıcası’nda 88 görme engelli vatandaşı ve ailelerini misafir eden Belediye Başkanı İsmail Elibol’a Görme Özürlüler Derneği üyeleri teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
Belediye Başkanı İsmail Elibol, dernek üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Göreve geldiği günden bu yana çeşitli engelli derneklerini kaplıcada misafir ettiklerini belirten Elibol; “Engelli bireylerimizin toplumla barışık olması, tekrar hayata bağlanması ve ihtiyaçlarını giderebilmesi için Belediye olarak 80 akülü araç, 36 tekerlekli sandalye gibi bir çok yardımda bulunduk. Bunlar bizim insani görevimiz. Sizleri ilçemizde misafir etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi. Görme Özürlüler Derneği üyeleri ziyaret sonrası yaptıkları ortak açıklamada, derneklerinin başlıca hedeflerinden olan, görme özürlüleri toplumsal yaşama katılımı, bireysel becerilerinin geliştirilmesi, dayanışma, yardımlaşma, kaynaşmalarıyla aralarındaki ilişkinin gelişip güçlendirilmesini sağlamak olduğu belirtildi. Açıklamada; “Görme Özürlüler Derneği olarak tatile gidemeyen engellilerimiz için Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol’un destekleriyle Hüdai Kaplıcalarında 88 görme engelli ve ailesine 1 haftalık tatil imkanı sağlanmıştır. Kendisinden Allah razı olsun. Bu sayede engellilerimiz hem sağlık problemlerine çözüm olması hem eğlenceli ortamıyla kaplıcaların keyfini doyasıya yaşamış oldu. Bizden katkılarını esirgemeyen Sandıklı Belediye Başkanı Sayın İsmail Elibol’a ve tüm Belediye çalışanlarına, bizi tesislerde misafir eden tesis yönetimi ve personeline ayrıca Doğa Sporları Kulübü Derneğine Görme Özürlüler Derneği Yönetim Kurulu olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.” denildi. Ziyaret sonrasında dernek üyeleri Belediye Başkanı İsmail Elibol’a teşekkür plaketi verdi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti