Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gözde Sena Altuner, Kimdir?

Gözde Seda Altuner kimdir, kaç yaşındadır.

Gözde Seda Altuner kimdir,

Ünlü oyuncu hangi dizilerde oynadı?

Popüler oyunculardan biri olan Seda Gözde Altuner, performansıyla dikkat toplayan ve beğenilen isimler arasında yer alıyor. Sadakatsiz dizisinde Gönül karakterini canlandıran oyuncu kimdir, kaç yaşındadır? Ünlü Oyuncu Altuner, hangi dizilerde oynadı?

Gözde Seda Altuner, 16 Haziran 1982 tarihinde İstanbul’da doğdu. Altuner,  Oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nden mezundur.

  1. Seda Altuner oyunculuğun yanı sıra, senaryo yazarlığı da yaptı. İlk oyunculuk deneyimini 2005 yılında “Ev Hapsi” isimli dizi ile gerçekleştirdi. Kocan Kadar Konuş: Diriliş ve Celal İle Ceren filmlerinde yer alan Altuner, Sadakatsiz dizisi ile dikkatleri topladı.  Altuner, Cast-ı Olan mı Var adlı kısa filmin senaryosunu yazdı ve ayrıca rol aldı. Altınuer şu yapımlarda rol aldı: Sadakatsiz, Söz Vermiştin, Avlu, Street / Cadde, Paramparça, Kocan Kadar Konuş: Diriliş, Celal ile Ceren, Cast-ı Olan mı Var mı?, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Çılgın Kanal, Melekler ve İş Arıyoruz, Hayat Kavgam, Eşref Saati, Ev Hapsi.