Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Gücümüzün yettiği yere kadar gideceğiz”

Ziraat Türkiye Kupası 2.
“Gücümüzün yettiği yere kadar gideceğiz”

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu’nda Karşıyaka’yı 2-1’lik skorla mağlup eden AFJET Afyonspor 3. Eleme Turu’na terfi etti. Baştan sona Afyonspor taraftarlarına seyir zevki yüksek bir maç sergileyen Jetler maçı da kazanarak sevenlerine büyük bir heyecan yaşattı. Karşıyaka maçının ardından yapılan basın toplantısında açıklama yapan AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Cüneyt Tiryaki, kazandıkları için mutlu olduklarını ve hafta sonu oynayacakları Sakaryaspor maçına bakacaklarını aktardı.
“TAKIM OLARAK
İSTEDİĞİMİZİ YAPTIK”
Karşıyaka maçını değerlendiren Tiryaki, “Öncelikle kazandığımız için çok mutluyuz. Ziraat Türkiye Kupası’nda tur atlamak bizim için önemliydi. Ziraat Türkiye Kupası’nda büyük hayaller kurmadık. Fakat takımımızın gücünün yettiği yere kadar da gitmek istiyoruz. Böyle bir arzumuz var. Bizim için önemli olan takımımızın geçen haftaki mağlubiyetinin üzüntüsünü üzerinden atmaktı. Bu çok önemliydi. Bugün hep beraber gördük ki bu mağlubiyetin olumsuz etkilerini çok çabuk atlattık. Oyunun tamamında üstün oynadık pozisyon zenginliği açısından üretken bir takımdık. Takım savunmasında da çok başarılıydık rakibimize çok fazla pozisyon şansı tanımadık. Oyunun 90 dakikalık bölümüne baktığımız zaman takım olarak istediklerimizi yaptık. Topa sahip olan, rakibini baskı altına alan, takım savunmasını iyi yapan ve bu yağmur altından oyuncularımın gösterdiği mücadeleden ve kazanma hırsından dolayı hepsini tebrik ediyorum. Aynı mücadeleyi Allah izin verirse hafta sonu oynayacağımız maça yansıtacaklarından hiç şüphem yok. Ben taraftarımıza da teşekkür etmek istiyorum. 90 dakika boyunca takımımızı canı gönülden desteklediler. Önemli bir itici güç oldular. Müsabakayı özellikle 90 dakikalık dilim içinde bitirmek istiyorduk. Özellikle uzamasını istemiyorduk. Bu düşüncelerle son 10 dakikada değişikliklere gittik. Düşüncelerimiz de sahada bizi yanıltmadı. Biz de oyuna yaptığımız müdahalelerle oyunun uzamasına fırsat vermedik. Rakibin eksik kalması da bizim için bir fırsat oldu. Bundan da faydalandık, tekrar oyuncularımı tebrik ediyorum. İnşallah aynı kazanma arzusunu ve aynı mücadeleyi hafta sonunda oynayacağımız karşılaşma da görmek istiyoruz” ifadesine yer verdi.
“SEYİR ZEVKİ
GÜZEL BİR MAÇ OLDU”
Tiryaki, “Motive etmek için ekstra bir şey yapmadık fakat oyuncularıma geçen hafta ki aldığımız mağlubiyetin kalıntılarını üzerimizden atmak için bu müsabakada göstereceğimiz mücadele ve kazanmamızın moral ve motivasyon açısında çok önemli olacağını söyledim. Bir de Türkiye Kupası’nda bizim amacımız ulusal kanalda yayımlanan bir müsabakayı televizyon başında izleyenlere keyifli bir müsabaka izlettirmekti amacımız bunda da başarılı olduk. Futbolun doğrularını yapmak istedik. Yeşil zemin üzerinde futbol oyun kurlarında doğru işler yapmak istedik. Ekranları başında da izleyenlerde keyifli güzel bir müsabaka izlediler. Biz de kenarda güzel bir maç izledik. Bizim adımıza çok kazanımların olduğu bir müsabaka oldu” diye konuştu.
“SAKARYA MAÇINI DA
KAZANMAK İSTİYORUZ”
Karşıyaka maçının ardından değerlendirme yapan AFJET Afyonspor’un başarılı Kaptanı Ömer Çelik, “Biz bugün sergilediğimiz futbolla kazanmak istediğimizi zaten ortaya koyduk. Hedefimiz kupayı kaldırmak dersek çok uçuk bir cümle olur. Hocamın da söylediği gibi gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Önümüzde bizim için çok önemli bir lig maçı var. Sakaryaspor ligde Orhangazi’yle birlikte zirvede. Aramızda 5 puan fark var. Kazanırsak zirveye doğru yeniden yükseleceğiz. Payasspor maçının yaralarını Karşıyaka maçıyla sardığımızı düşünüyorum. Sakarya maçını da kazanmak istiyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti