Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

130 yıllık tarihi İzmir istasyonu e-spor Gençlik Merkezi oluyor

Afyonkarahisar’ın ilk tren istasyonu

Afyonkarahisar’ın ilk tren istasyonu olarak 1890 yılında inşa edilen tarihi ‘İzmir İstasyon’ binası ‘E- Spor Gençlik Merkezi’ olarak hizmet verecek
levabet güncel giriş

Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesinde Afyonkarahisar Belediyesi’ne tahsis edilen İzmir İstasyonu, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in girişimleriyle E- Spor Gençlik Merkezi olacak.

Tarihi İzmir İstasyonunda devam eden restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Mehmet Zeybek binayı kaderine terk etmeyerek yenileme çalışmaları ile gençlerin hizmetine sunacak olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.  Zeybek’e ziyarette, Başkan Yardımcıları; Süleyman Karakuş, Murat Öner, Benol Kaplan ve Barış Dal eşlik etti. Zeybek Başkan ekibi ile birlikte devam eden çalışmalar hakkında brifing aldı.
levabet
“130 YILLIK TARİHİ YAPI GENÇLERİN OLACAK”

İngilizler tarafından Abdülhamit Han döneminde yapılan geçmişi mazilerle dolu 130 yıllık tarihi yapının gençlerle buluşturacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Zeybek,“E-spor Merkezimiz, hızla gelişen ve günden güne büyümeye devam eden elektronik sporların şehrimizde yaygınlaşması amacıyla gençlerin yeteneklerini ortaya koyabileceği, arkadaşlarıyla güvenli ve bilinçli zaman geçirebilecekleri bir alan olarak tasarladık.” diye konuştu.
levabet giriş

“YILDA 10 BİN GENÇ AĞIRLANACAK”

Afyonkarahisar’da kaderine terk edilmiş eserleri restore ederek halkımızın kullanımına sunduklarına dikkat çeken Zeybek, “Bu binamız çürümeye terk edilmişti. Devlet Demiryollarından tahsisini aldık. Burayı güçlendirme ve enjeksiyon yaparak statik olarak sağlamlaştırıyoruz. Yüksek donanımlı oyun bilgisayarı ve ekipmanları, yüksek oyuncu konforu düşünülerek tasarladığımız merkezimiz yılda 10 bin gencimizi ağırlayacak. E-spor meraklısı gençlerimizin branşa yönelik çeşitli eğitim almalarını sağlayarak bilinçli oyuncular yetiştirilecek ve Türkiye’nin her yerinden E-spor oyuncusunu Afyonkarahisar’da buluşturarak hem ulusal hem uluslararası alanda başarılara imza atmaları için merkezimizdeki tüm imkânlar seferber edeceğiz.” dedi. >> Hayriye CANER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti