Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kocatepe Gazetesi
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

15 Temmuz Afyon’da dolu dolu anılacak

15 Temmuz Afyon’da dolu dolu anılacak

Bu kapsamda bugün, Demokrasi Gazileri Vali Yardımcısı Gülihsan Yiğit başkanlığında evlerinde ziyaret edilecek. 15 Temmuz Pazartesi günü ise protokol mensupları ve vatandaşlar tarafından saat 11.00’de şehitlik ziyareti gerçekleştirilerek; Kur-an tilaveti, dua ve şehit kabirlerine karanfil konulacak. Daha sonra saat 12.30’da ise Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nün Taş Medrese’de 15 Temmuz Şehitleri Anısına Esma’ül Hüsna Hat Sergisinin açılışı yapılacak. Saat 13.10’da İmaret Camiinde Mevlid-i Şerif okunarak yemek ikramında bulunulacak. Saat 14:00’de Afyonkarahisar Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve Afyonkarahisar İl Müdürlüğü’nün işbirliği ile Kent Meydanında (Anıtpark) 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü konulu fotoğraf sergisi açılacak. Saat 14.30’da Gedikahmet Paşa İl Halk Kütüphanesinde 15 Temmuz Konulu Kitap sergisinin açılışı gerçekleştirilecek.
15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ
DUALARLA ANILACAK
Aynı gün akşam saat 20.00’de kent meydanın da düzenlenecek etkinlikler Afyonkarahisar Belediyesi’nin Mehter Takımı gösterisi ile başlayacak. Daha sonra program sırasıyla; Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, 15 Temmuz ile ilgili müzik, video, belgesel törenleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasının sinevizyon aracılığı ile canlı olarak aktarılması, protokol Konuşmaları AKÜ Konservatuar Bölümünün konseri, Cumhurbaş-kanlığı İletişim Başkanlığı’nın 15 Temmuz konulu video gösterisi ile devam edecek. Saatler 00.13’ü gösterdiğinde ise tüm Camilerde Sela okunarak dualar yapılacak.
17 Temmuz Çarşamba günü ise saat 10.00’da AFSÜ Tıp Fakültesi, Mavi salon, B Blok, Zafer Sağlık Külliyesi’nde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya tarafından “15 Temmuz ve Milli İrade Konferansı” düzenlenecek. Aynı gün saat 21.00’da Milletvekili Özkaya Millet Kıraathanesi’nde düzenlenecek programa konuşmacı olarak katılacak.

YAZARLAR

TÜMÜ

SON HABERLER