Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar Belediyesi karla mücadeleye hazır

Afyonkarahisar Belediyesi  karla mücadeleye hazır

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, kış aylarında karla mücadele için 150 kişilik ekip, çok sayıda araçla mücadele edeceklerini söyledi

default

Afyonkarahisar Belediyesi kış aylarının gelmesiyle zorlu hava şartları için hazırlıklarını tamamladı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’te asfalt şantiyesi alanında yapılan hazırlıkları inceleyerek bilgiler aldı.
Fen İşleri ekipleri, yaşanabilecek sorunların önüne geçmek ve vatandaşların daha huzurlu bir kış geçirmeleri için almış olduğu tedbirleri tamamladı. Rahat bir kış dönemi geçirmek için şimdiden hazırlıklarını tamamlayan ekipler Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile bir araya gelerek, yapılan hazırlıklar hakkında detaylı bilgiler verdiler. Yol ve asfalt birim sorumlusu Onur Sürüç’ten brifing alan Başkan Zeybek, tüm gücümüzle sahada olacağız mesajı verdi.
“7/24 KESİNTİSİZ ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRİLECEK”
Başkan Zeybek, vatandaşların zorlu hava koşullarından en az şekilde etkilenmesi için teknik ekipman, personel ve lojistik destek ihtiyaçlarını belirleyerek, gerekli önlemleri alan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hizmetlerini aralıksız sürdüreceğini söyleyerek, “Karla mücadelede tuz serici araçlar, greyderler, kazıyıcı-yükleyiciler, traktörler, bin ton solisyon, bin ton tuz ve 150 personel ile 7/24 kesintisiz çalışma gerçekleştirilecek.” dedi.
“BEREKETLİ BİR KIŞ DÖNEMİ GEÇİRMEMİZİ DİLİYORUM”
Zeybek, deneyimli bir ekip ve ekipman ile kışa hazır olduklarını ifade ederek, “150 kişilik ekip ve gerekli ekipmanlar ile kışa hazırız. Kar yağışı gelmeden daha önceki yıllarda olduğu gibi hazırlığımızı yaparak bekliyoruz. Cenab-ı Hak versin, yağış berekettir. Kar yağması yer altı sularının artması için faydalı. Ekiplerimiz kar ile mücadele için hazır bekliyorlar. Kazasız belasız bir dönem geçirmelerini temenni ediyorum. Geçtiğimiz yıl kar ile mücadelede bir sıkıntı yaşamadık. Diğer birimlerdeki ekipmanlar ile de iş birliği yapılacak ve irtibat halinde olacağız. Bereketli bir kış dönemi geçirmemizi diliyorum.” şeklinde konuştu.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi