Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyonkarahisar ortak paydamız”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek,

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Afyonkarahisar Şube Başkanı Veli Cengiz’i ziyaret etti

 

Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK) yönelik ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, ADD Şube Başkanı Veli Cengiz ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.
Başkan Zeybek, dernek üyelerine birlikte yürüttükleri ortak projeleri anlatarak, Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kocatepe’de fotoğraflarını çeken Ethem Tem adına fotoğraf yarışması düzenlediklerini, yarışmaya yüzlerce fotoğraf sanatçısının katıldığını dile getirdi.
“AFYONKARAHİSAR BİZİM ORTAK PAYDAMIZ”
Zeybek, “Şube Başkanımız Veli Cengiz ile sık sık görüşüyoruz. Burada beni karşılayan dernek yönetimimize ve üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerle birarada olmak talep ve önerilerinizi dinlemek beni çok mutlu etti. 4 yıldır düzenli olarak Ethem Tem fotoğraf yarışmasını yapıyoruz. Bu şehri ortak akılla yöneteceğimizi seçimlerden önce söylemiştik. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize yön vereceğimizi ve projeleri birlikte hayata geçireceğimizi her ortamda dile getirmiştik. Afyonkarahisar bizim ortak paydamız. Bu şehir için elimizi değil vücudumuzu taşın altına koyuyoruz. Her zaman sizlerin yanında olmaya birlikte projeler üretmeye hazır olduğumuzu özellikle ifade etmek istiyorum.” şeklinde konuştu. >> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti