Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akrones’le “Yaza merhaba” – Kocatepe Gazetesi

Akrones’le “Yaza merhaba” – Kocatepe Gazetesi
Akrones’le “Yaza merhaba”

Akrones Thermal Spa Convention Sport Hotel yönetimince bu yıl 2’nci kez düzenlenerek gelenekselleşmesi düşünülen “Yaza Merhaba” kokteyline bürokrasiden siyasete kadar her kesimden geniş katılım gerçekleşti.
TURİZME KATKI KALİTELİ OTELCİLİK HİZMETİ
Akrones Thermal Spa Convention Sport Hotel Halkla İlişkiler Müdürü Şule Kinkan Tokpunar Afyonkarahisar’ın siyaset, bürokrasi çevresinden yoğun katılımın gerçekleştiği 2’nci “Yaza Merhaba” kokteyli davetine icabet eden tüm katılımcılara teşekkür etti. Akrones Termal Otelin şehrin termal turizmin gelişmesini sağlamak ve tüm misafirlerine kaliteli hizmet sunmak için çaba gösterdiğini söyleyen Tokpunar, “İlimizin tarihi mirası, lüksü yeniden tanımlayan hizmetimizle 5 yıldızlı termal keyfi sunan otelimizde; önce ruh sonra bedenin dinlendirmenin keyfi yaşanıyor” dedi.


A’DAN Z’YE HER DETAY DÜŞÜNÜLDÜ
Akrones Thermal Spa Convention Sport Hotel Halkla İlişkiler Müdürü Şule Kinkan Tokpunar otelin hizmet ve aktiviteleri hakkında bilgiler verdi. Otel hizmetinde tüm detayların tek tek düşünüldüğüne dikkat çeken Tokpunar, “Otelimizde küçük misafirlerimiz için profesyonel bir ekipten oluşan Kidrones Çocuk Kulübü, çocukların tatilde eğlenerek vakit geçirmeleri için özenle hazırlandı. Otelimizde A’dan, Z’ye misafirlerimizin konforu için her şey ince detayına kadar planlanmaktadır” diye konuştu.
HEDEF GÜVENİLİR MARKA
Akrones Thermal Spa Convention Sport Hotel Genel Müdürü Ünal Özgen ise, güvenlik bir marka olma yolunda sürdürülen çalışmaların meyvelerini aldıklarını belirtti. Özgen şöyle konuştu: “Termal turizm sektöründe sağlıklı büyüme ve gelişmeyi sürdürmek yurt içinde ve yurt dışında güvenilir bir marka olmayı hedefliyoruz. Hedeflerimiz çerçevesinde 2’nci “Yaza Merhaba” davetimize icabet eden tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum.”
KOKTEYLE GENİŞ KATILIM
İki solistin sevilen parçaları seslendirdiği canlı müzik organizasyonu ile devam eden kokteyle geniş katılım dikkat çekti. Akrones Termal Otelin “Yaza Merhaba” kokteyline; Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan, İl Emniyet Müdür Vekili Gürsel Yıldız, Defterdar Vekili Murat Toy, Astana Büyükelçiliği İçişleri Müşaviri Fahrettin Şen siyaset, bürokrasi, sanat camiasından çok sayıda davetli katıldı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi