Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Albay Çömez’den iade-i ziyaret

Albay Çömez’den iade-i ziyaret

Başkan Serkan Koyuncu’yu makamında ziyaret eden Jandarma Komutanı Albay Hamza Çömez, işbirliğine dikkat çekerek Jandarma’nın her zaman vatandaşın yanında olduğunu kaydetti. Albay Çömez, “Yerel yönetimlerin önemi büyük. Biz de işimizi yapıyoruz, onlar da. Amacımız, her kurumla olduğu gibi belediyelerimizle de iyi bir işbirliğini oluşturmaktır. Başkan Serkan Koyuncu, hayırlı olsuna bize geldi. Bizler de iade-i ziyarette bulunduk.” dedi.
Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ise ziyaretten son derece memnun kaldıklarını ifade ederek, “Değerli komutanımızla istişarelerde bulunduk. Bizlere her yönden destek veren, güvenliğimizin de önemli bir parçası olan jandarmamıza teşekkür ediyoruz. İşbirliğimiz artacaktır. Ayrıca bizler de askerimize her zaman destek olmak için yoğun çaba göstereceğiz.” diye konuştu.
HAKKI TEKİN’İ DE ZİYARET ETTİ
Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Albay Hamza Çömez, daha sonra Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin’i de ziyaret etti. Albay Çömez, belediyenin girişinde Gömü’lü vatandaşlar tarafından karşılandı.
Başkan Tekin, Albay Çömez’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi.