Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankara’ya Afyon çıkartması

Afyonkarahisar protokol üyeleri kentte

Afyonkarahisar protokol üyeleri kentte devam eden projeler ve yatırımlar hakkında Ankara’da bakanlık düzeyinde bir dizi ziyarette bulundu

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen ve İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Av. Burhanettin Çoban’dan oluşan heyet ilimizde yapılması planlanan projeler hakkında Başkent’te istişarelerde bulundular.
Afyonkarahisar heyeti ilk olarak Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’ı ziyaret ederek, kentte yapılması planlanan projeler hakkında istişarelerde bulundular.
Daha sonra Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret eden heyet Afyonkarahisar’a yapılacak olan Sokak Sağlıklaştırma, Kentsel Dönüşüm, TOKİ, Cirit Kayalıkları Millet Bahçesi ve 1,5 milyonluk itfaiye aracı hibesi konuları hakkında Bakan Kurum’la görüş alışverişinde bulundular.
Son olarak Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret eden heyet, şehre yeni yatırımlar kazandırmak ve mevcut yatırımları hızlandırmak adına Bakan Kasapoğlu ile istişare ettiler.
>> Burak AYDIN’ın Haberi