Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATSO heyeti, SMMMO’yu ziyaret etti

ATSO heyeti, SMMMO’yu ziyaret etti

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret etti

ATSO heyetinde Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci. Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Meclis Kâtip Üyesi Osman Erdem, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Muammer Türker, Yönetim Kurulu Üyeleri Akif İşbilir ve Hayrettin Güzbey yer aldı. ATSO heyeti, Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Sayar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Kocaerkek, Yönetim Kurulu Sekreteri Yusuf Tür, SMMM Kadir Pancaroğlu, FikriyeZümrüttaş ve Nur Nart tarafından ağırlandı.
Ziyaret dolayısıyla değerlendirmede bulunan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “5 Haziran 2022 tarihinde yapılan seçimler neticesinde Başkanlığa seçildiniz. Meclis Başkanımız ile, Yönetim Kurulumuz ile, Meclis Divanımız ile ‘hayırlı olsun’ ziyaretine geldik. Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile hep uyum içinde olduk. İş hayatında ve kurumlar bazında iki önemli kurumuz. Her zaman sizden destek gördük. Biz de kurum olarak destek olmaya çalıştık. Neticede yine bu dönemde de, seçilirsek önümüzdeki dönemde de kurumlar arası iletişimin devam edeceğini biliyoruz. Hayırlı, uğurlu, başarılı bir dönem dileriz.” dedi.
ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci de, “5 Haziran’da yapılan Oda seçimlerinde tekrar Başkanlığa seçilen Sayın Erdal Sayar ve Yönetim Kurulu’nu tebrik ediyorum. Yönetim Kurulu Başkanımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Meclis Divanımız ile birlikte ‘hayırlı olsun’ ziyaretine geldik. Kurum olarak birlikte çalıştık, bundan sonra da ayrılmaz ikili olarak çalışmaya devam edeceğiz. Görevlerinde başarılar diliyorum.” diye konuştu.
ASMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Sayar ise, “Bizler aynı tabloda, aynı karedeyiz. Siz işadamları olarak Afyon’un sanayisine ve ekonomisine yön verenlersiniz, kalkındıransınız. Bizler de köprü vazifesi görüyoruz. Çalışmalarınızı takip ediyoruz, güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Buna eminim, inanıyorum. İnşallah başarılı olursunuz.” ifadelerini kullandı.
Ziyaret, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. >> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi