Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Zeybek’ten ATSO ve Söz Marketlere teşekkür

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek,

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, pandemi sürecinde “Afyon İçin Vefa Vakti” kampanyasına destek veren ATSO ve Söz Marketleri ziyaret etti

Afyonkarahisar Ticaret Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve ATSO Meclis Başkanı Mehmet Sıtkı Merdivenci ile yönetim kurulu üyelerine kampanyaya desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Zeybek, “1 Nisan 2020 günü Belediyemizde bir araya gelerek “Afyon İçin Vefa Vakti” kampanyasına Afyonkarahisar Belediyesi, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Afyonkarahisar Ticaret Borsası, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği, MÜSİAD, AFSİAD, TÜMSİAD, Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve diğer toplum örgütleri destek oldular.” dedi.
“KAMPANYAYI DUYAR DUYMAZ DESTEK VERDİLER”
Hayırsever iş insanlarının kampanya öncesi hedeflenen rakamdan fazlasını ortaya koyduklarını ifade eden Başkan Zeybek, “İşsiz kalan, dükkânlarını kapatmak zorunda olan küçük esnafımız ve ihtiyaç sahiplerine bir nebze olsun yanlarında olduğumuzu göstermek için ilk hedefte 10 bin gıda paketi toplayabilir miyiz? diye yola çıkmıştık. Sağ olsun Afyonkarahisarlı ticaret erbabı olan hemşehrilerimiz iş insanlarımız bizim kampanyamızı duyar duymaz destek verdiler. İlk ayımızda 10 bin paketin üstünde bir rakama geçmiştik. Afyonkarahisar’ımızın tüm mahalle ve sokaklarında ulaşmadığımız kimse kalmadı. 2 fasıl halinde gıda paketlerimizi dağıtımı yapıldı. Elimizde az miktarda gıda paketi bulunuyor. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahiplerine bu paketlerimizi dağıtacağız.” diye konuştu.
“HEDEFİMİZİN ÜZERİNE ÇIKTIK”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ATSO Başkanı Hüsnü Serteser ise, “Bu anlamlı ziyaretten dolayı Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e çok teşekkür ediyorum. Pandemi sürecinin başlaması ile birlikte Belediye Başkanımız beni aradı. Başka bir ilin yapmış olduğu kampanyanın değişik bir örneğini Afyonkarahisar’da yapmak istediğini bizlere iletmişti. Bizde ATSO olarak memnuiyetle yapabileceğimizi ilettik. Afyonkarahisar Belediyesi başkanlığında toplandık. Kampanyayı biraz daha fazla genişlettik. İlimizin önde gelen sivil toplum kuruluşları ile birlikte Belediyemizde bir toplantı yaptık. İlk toplantımızda tüm STK’lar katılmayı kabul ettiler. Eski Valimiz Mustafa Tutulmaz “Afyon İçin Vefa Vakti” olarak belirledi. Sonucunda ilk hedefte 10 bin tane gıda paketi olarak düşünmüştük. Ama görüyoruz ki hedefimizin üstünde bir rakam çıktı. Afyonkarahisar Ticaret Sanayi Odası olarak bu anlamlı organizasyona bin paketle destek olduk. Böyle güzel, hayırlı kutsal bir organizasyonu tamamlamış olduk. Destek veren tüm iş insanlarımıza ihtiyaç sahibi olan hemşerilerimize gıda paketi gönderen Belediyemize de teşekkür ederiz.” şeklinde konuşu.
“BAŞKANIMIZ ÖNCÜLÜK ETTİ”
ATSO Meclis Başkanı Mehmet Sıtkı Merdivenci ise birlik ve beraberlik içerisinde kampanyaya destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyerek kampanyaya öncülük eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti. Söz Marketleri ortaklarından Ali Rıza Gürakar ve Mehmet Siper ise kampanyaya destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür ettiler.