Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Belediye Başkan aday adaylığını düşünüyorum”

2. Küçük Sanayi Sitesi

2. Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu eski Başkanı Bekir Koçak, başkanlık görevini Halil Acar’a devretme nedenini “AKP’nin vagonuna binmesini bilmemek.” olarak açıkladı. Koçak, “Kısmet olursa Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı için aday adayı olmayı düşünüyorum.” dedi.
Afyonkarahisar S.S. 2. Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yönetim kurulu üyelerinin ortak kararıyla Halil Acar’a devreden Bekir Koçak verdiği özel demeçte Mahalli İdareler Genel Seçiminde Afyonkarahisar Belediye Başkan aday adayı olacağını açıkladı.
2. Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu eski Başkanı Bekir Koçak yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “AKP’nin vagonuna binmesini bilmediğim için böyle oldu. Güya sanayiye hizmet etmeyerek terbiye etmeye çalışıyorlar. Sanayinin yol yaması yapılacak bekliyoruz. Eğer sebep oluyor isem benim yüzümden sanayi zarar görmesin diye görev değişikliği yaptık. Bir yıl sonra seçimli olağan genel kurul toplantısı yapılacak. Ben başkanlığa aday olmayacağım. Ama kısmet olursa Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı için aday adayı olmayı düşünüyorum. Belediye Başkanlığı görevi bir makam, mevki, bir partinin bir kurumu değildir. Ben kısmet olursa halka hizmet sunmayı hedefleyen bir çalışmaya devam edeceğim.” >> Hayriye CANER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti