Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye’de toplu sözleşme sevinci

Belediye’de toplu sözleşme sevinci

Afyonkarahisar Belediyesi; YÜNTAŞ A.Ş. ve Hizmet İş Sendikası, Öz Taşıma İş Sendikası ile Öz Sağlık İş Sendikası arasında 2 bin çalışanı kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı

Sözleşmeye göre AfyonkarahisarBelediyesi personelinin maaşları yüzde 72 oranında arttırılarak en düşük işçi maaşı 11 bin 150 TL olarak açıklandı. Ayrıca Belediye’de çalışan memurlar için de yapılan imza protokolünde en düşük memur maaşı 15 bin 500 TL olarak belirlendi. Yapılan sözleşme ile YÜNTAŞ A.Ş. bünyesinde çalışan işçilerin maaşları yüzde 72 oranında artırılırken, sosyal haklarında da iyileştirme yapıldı. Uzlaşmanın ardından Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin katılımı ile toplu sözleşme imza töreni düzenlendi.
Hem işçileri hem de memurları kapsayan imza törenine; Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Bilal Uçar, Hizmet İş Sendikası Genel Başkanvekili Halil Özdemir, Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Kemal Erkuş, Öz Sağlık-Sen Şube Başkanı İbrahim Gürbüz, Öz Taşıma-Sen Şube Başkanı Emrah Örk, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, Bem-Bir-Sen Denizli İl Başkanı Osman Kurt, Bem-Bir-Sen İzmir İl Başkanı Veli Yüceer, Bem-Bir-Sen Afyonkarahisar İl Başkanı Serdar Çetinkaya, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, İl Genel Meclis Başkanı Av. Burhanettin Çoban, AK Parti Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz, Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Ülkü Ocakları Başkanı Kağan Diler, Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Murat Öner, Benol Kaplan, Barış Dal, birim müdürleri, Belediye meclis üyeleri, ilçe Belediye Başkanları, sendika yöneticileri, Belediye personeli ve aileleri katıldı.
Tören Afyonkarahisar Belediyesi Mehter Takımı gösterisi ile başladı. Ardından “4 yılda Dört Dörtlük Eserlerin” tanıtım videosu izletildi.
“KENDİMİZDEN AYRI GÖRMEDİK”
“4 Yılda Dört Dörtlük Eserler Yerel Yönetimler Şöleni ve Toplu İş Sözleşmesi” programında kürsüye çıkan ilk isim Belediye Başkanı Mehmet Zeybek oldu. Zeybek konuşmasında, “Göreve geldiğimiz andan itibaren Sayın Genel Başkanımızın ‘Gönül belediyeciliği’ talimatını kendimize şiar edinerek hizmet etmeye gayret sarf ettik. 31 Mart geldiğinde 4 yılımızı tamamlamış olacağız. Tabii bu hizmetleri yaparken bizim üstün becerimizden değil, mesai arkadaşlarımızla birlikte, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve sizlerin destekleriyle gerçekleştirdik. Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere sizlere ve milletvekillerimize canını gönülden teşekkür ediyorum. Bu sadece bizim Afyonkarahisar’da yaptığımız hizmetler. İyi biliyorum ki 82 ilde AK Partili belediye başkanları destanlar yazıyor. Sizler daha iyi biliyorsunuz. Tabii bu destanlar yazılırken bizim becerimizle değil başımızda dik duran Sayın Cumhurbaşkanımızdan aldığımız güçle, kuvvetle yapıyoruz bunları. Sayın Cumhurbaşkanımız Afyon’a geldiğinde 1299’uncu günümüzdü. 1299 günlük hizmetimizde 1.8 milyarlık yatırım yaptık. İşçilerimizin, mesai arkadaşlarımızın her daim yanlarında olduk, onların dertlerini kendi derdimiz, onların sıkıntılarını kendi sıkıntımız bildik. Onları hiçbir zaman kendimizden farklı görmedik. Göreve geldiğimiz andan itibaren bizim şanssızlığımız 2019’da dünyada ciddi bir ekonomik kriz vardı. Bundan bizim de etkilenmememiz mümkün değildi. 2020 ve 21’de pandemi vardı, ondan da ciddi etkilendik. 2022’de de maalesef yine dünyada ciddi bir kriz var. Buna rağmen yılmadık. Rahmetli Erbakan Hocanın bir sözü vardı İnandıktan sonra inan tekeden süt bile çıkartırsınız diye bir talimatı vardı. Biz hizmet etmeye inanmıştık ve çok şükür şu anda 1.8 milyarlık yatırımla borcumuz yok Elhamdülillah. Ne esnafımıza ne müteahhitlerimize ne işçilerimize. İşçi kardeşlerimizin çektiği sıkıntıları çok iyi biliyorduk. Sayın AK Parti Hükümetimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Cumhur İttifakının müştereken hazırladıkları asgari ücretle sınırlı tutmayalım, çalışan işçilerimize bizde nasıl destek vererek onlara bir nebzede olsa katkıda bulunuruz diye sendika temsilcilerimizle görüşme yaptık. Empati yaptık kendimizi onların yerine koyduk, şu anda anlaşmasını imzalayacağımız emekçi kardeşlerimizin en düşük alacakları maaş 11 bin TL. Bunu yeterli bulmadık seyyanen 11 bin TL’ye 150 lira da ben ilave yapıyorum. Sayın Başkanım, çalışanlarımız daha fazlasını hak ediyor ama eldeki imkânlara göre en iyisini vermeye gayret ettik. Helali hoş olsun diyorum. Memur arkadaşlarımızı da bundan ayrı tutmadık. Bem-Bir-Sen ile yapılan görüşmeler neticesi en düşük memur maaşımız da 15 bin 500 TL. Sayın başkanım hem kardeşlerimizi memnun edelim hem onların sosyal hayattaki yaşantılarına katkımız olsun diye böyle bir çalışma gerçekleştirdik. Yatırımlarımızdan vazgeçmedik, yatırımlarımız son sürat devam ediyor.” dedi.
“2023 YILI ÇOK KRİTİK BİR YIL”
“2023 yılının çok kritik bir yıl olduğunu hepimiz bilincindeyiz.” diyen Zeybek, “Daha çok gayret sarf edeceğiz, daha fazla çalışacağız. Bizlere bu imkânı sunan Sayın Cumhurbaşkanımızın başını öne eğdirmeyeceğiz. Sadece ben değil Afyonkarahisar olarak buradaki tüm mesai arkadaşlarımla birlikte bunun sözünü veriyoruz. Bu memleketi çakala çukala Allah’ın izniyle teslim etmeyecek, Afyon Kahramanlar diyarıdır. Bugüne kadar girmiş olduğumuz seçimlerde Sayın Cumhurbaşkanımızı ve partimizi hiçbir zaman bizi mahzun etmedi. Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz genel merkezin almış olduğu oy oranının en az %10 üzerinde oy vererek desteklerini esirgemediler. 2023 14 Mayıs’ın kıymetini çok iyi biliyoruz. Güzel vatanımızın, bayrağımızın ezanımızın daim olması için son gayret çalışacağız. Kapı kapı dolaşıp destek vereceğiz. Verdiğimiz destek neticesinde de inşallah 2023 ve bundan sonra da sadece bizlerin değil gelecek nesillerin de önünü açmış olacağız. Bu vesileyle buradaki tüm kardeşlerimizi, tüm hemşehrilerimizi ve sizleri saygıyla sevgiyle selamlıyorum. İşçi maaşlarımız, memur maaşlarımız hayırlı uğurlu olsun diyorum.” diye konuştu.
“BAŞKANIMIZ MERHAMETLİ,
İŞÇİNİN HAKKINI VERİYOR”
Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Vekili Halil Özdemir ise açıklamasında birlik ve beraberliğe dikkat çekerek, “Öncelikle Hak İş Konfederasyonu genel başkanımız Sayın Mahmut Aslan’ın hepinize selamları var. Hak İş konfederasyonumuzun istediği manzara tam da bu manzara. Birlik beraberlik içinde coşkulu bir tören. Öncelikle Belediye başkanımıza biraz önce seyrettik yaptığı hizmetlerden dolayı Afyonkarahisar’a verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hizmetlerinden dolayı da Cenab-ı Allah yardımcısı olsun. Özellikle işçilerimizin memurlarımızın alın terini zamanında ödeyen ve bizi burada bir araya getiren Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Biz Haseki Bakanımla hemen hemen 20 yıldan fazla Kayseri’de toplu sözleşme töreni yaptık. Her zaman böyle mehterlerle coşkuyla, binlerce kişiyle kendisi de her zaman işçi emekçi olunca en son fırsatı kullanarak merhametli davranmış. Böyle coşkulu törenler yapmıştı kendisine de teşekkür ediyorum. Ayrıca bir örneğini de burada Afyon’da yaşıyoruz. Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyoruz. Ülkemizin bu birliğiyle beraberliğe kardeşliğe ihtiyacı var. Hak-İş’in olduğu yerde kavga olmaz, Memur-Sen’in olduğu yerde kavga olmaz. Bizim olduğumuz yerde birlik beraberlik kardeşlik vardır. Bizim toplu iş sözleşmelerimiz her zaman masa başında, anlaşarak uzlaşarak biter. Bizim olduğumuz yerde topluma zarar verilmez Belediye’ye zarar verilmez. Belediye Başkanı sıkıntıya sokulmaz, masa başında oturarak birlik beraberlik içerisinde toplayıp sözleşmesi imzalanır. Burada da bunun bir örneğini görüyoruz. İnşallah bu sözleşme hayırlara vesile olur. İşçilerimiz tabii her şeyin en güzelini hak ediyorlar, şehirlerin görünmez kahramanları. Hangi taşı kaldırırsanız işçinin bir emeği var. Belediye başkanımızda böyle merhametli olunca işçilerin hakkı zamanında ödeniyor. Onlar da birlik beraberlik huzur içerisinde şehirlerine hizmet ediyorlar. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum, yapılan hizmetlerin hayırlara vesilesi olmasını diliyorum. Toplu iş sözleşmesinin çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Cenab-ı Allah ailenizle birlikte birlik beraberlik huzur içerisinde çalışmayı ve huzur içerisinde harcamayı nasip eylesin diyorum.” ifadelerini kullandı.
“HAYIRLI VE BEREKETLİ OLSUN”
Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu ise, “Milli Mücadele’nin karargâh kentinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilan ettiği Türkiye Cumhuriyeti’nin 2. yüzyılında Türkiye Yüzyılında Afyonkarahisar’da sizlerle birlikte olmaktan dolayı mutluluğumu belirtmek istiyorum. Burada imzalayacağımız sosyal denge sözleşmesini memurlarımızın aldığı bütün kazanımlarında iradesi imzası ve talimatı olan Sayın Cumhurbaşkanımıza ve kanunun yapılmasında sözleşmenin geliştirilmesinde büyük emeği olan Haseki Bakanımıza ve bugün sosyal denge sözleşmesini imzalayacağımız Afyonkarahisar Belediyesi’nin 260 memuru adına ve biraz önce izlediğimiz Afyonkarahisar’da yapılan hizmetlerden dolayı Mehmet Zeybek Başkanımıza teşekkür ederim. Sosyal Denge Sözleşmesi ve Toplu İş Sözleşmesi emekçilerimize hayırlı ve bereketli olsun.” diye konuştu.
ULUÇAY: RAKAMLARI DUYDUĞUMUZDA KULAKLARIMIZA İNANAMADIK”
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ise, “Rakamları duyduğumuzda kulaklarımızı inanamadık. Sayın Belediye Başkanımıza ve sendika temsillerine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Rabbim inşallah bu 2023 yılında Sayın Belediye başkanımıza ve tüm ekibine güç kuvvet versin. İnşallah hedeflerinde, planlarında olan yatırımları da yapmayı nasip eylesin. Biz de Afyonkarahisar teşkilatları olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde liderliğinde her zaman Belediye Başkanımızın emrindeyiz ve hizmetlerinize destek olmaya hazırız. Rakamlardan dolayı teşekkür ediyor, tüm çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bereketli olsun, Rabbim bereketini arttırsın. Kazasız belasız iyi günlerde harcamaya nasip etsin.” dedi.
TAYTAK: HEPİMİZİN MEHMET ABİSİ
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak yaptığı konuşmada, Başkan Zeybek’e teşekkür ederek, “Bu kürsüde olmamın sebebi Cumhur ittifakıdır. Cumhur ittifakı bu ülkenin birliği dirliği varlığı için vardır. Yeni Kapıda oluşan bu ruh, bugün Türkiye’de hem milli meselelerde hem yerel meselelerde bizleri omuz omuza sırt sırta yan yana getirmiştir ve birlikte olmuşuzdur. İşte o birliğin bereketi buradadır. Kıymetli Belediye Başkanımızın 4 yılda dört dörtlük eserler adını verdiği bir platformda birlikteyiz. Gerçekten hepimizin Mehmet abisi, hepimizin sevdiği, hepimizin saygıyla birlikte olduğu bir Belediye Başkanımız var. Herkese elinden geldiğince elini açar, göğsünü açar ve yardımcı olur. Geldiği günden bugüne kadar Afyonkarahisar’ımıza çok yeni vizyonlar sağladılar. Mevcutları devam ettirdiler ve üzerine eklediler. Cumhuriyetimizin 100. yılında 140’tan fazla etkenlik yapıldı. Türkiye’nin en modern ya da en entel dediğimiz illerde gerçekleştirilen uluslararası festivaller Afyonkarahisar’da yapılıyor. Onun için ben kendisine çok teşekkür ediyorum ve kendisine bu çalışmalarında her zaman yanında olan kıymetli Muhterem Hanım efendimize ayrıca teşekkür ediyorum. Yol arkadaşlarına, çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Burada AK Partili Belediye başkanlarımız var, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkanlarımız hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.
“AFYONKARAHİSAR BÖYLE YATIRIM GÖRMEDİ, ÇİÇEK GİBİ OLDU”
AK Parti Milletvekili Veysel Eroğlu’da, “Başkanımız rakamlarını söyleyince, imkânları zorlayarak gerçekten çok iyi bir toplu iş sözleşmesi yapılacağını görünce ben de çok duygulandım. Bizim anlayışımızda şu var. İşçinin hakkını alnının teri kurumadan teslim edeceksin. Dolayısıyla bizim anlayışımız bu. Yıllarca imzaladığımız toplu iş sözleşmelerde hep işçimizin memurunuzun hakkını koruduk, onları bir kardeş bir aile gibi kabul ettik. Alacağınız ücretler bereketli olsun. Rabbim Halil İbrahim bereketi eylesin. Afyonkarahisar Afyonkarahisar olalı böyle yatırımlar görmedi, çiçek gibi oldu Afyon. Belediyemizin, Belediye Başkanlarımızın, bürokratların ve belediye mensuplarımızın büyük katkısı var. Sağ olun var olun. Bu yüzyıl Türkiye yüzyılı. Gece gündüz çalışacağız ve şanlı bayrağımızın daha da ileriye taşımak için gayret göstereceğiz. Sayın Başkanıma teşekkür ediyorum. Başkan olurken dediniz ki 37 tane proje yapacağım, şu anda 37 projenin daha dönen bitmeden 30’unu tamamladı. Mesela teleferik pek çok yerde teleferikli yıllarca konuşulurdu başka illerde. Başkanımız temelini attı, bu sene Mayıs ayında teleferikle kaleye ulaşmak mümkün olacak. Biz büyük bir milletiz. İnşallah Cumhurbaşkanımızın bize gösterdiği büyük hedefleri gerçekleştirmek için hep birlikte çalışacağız, çok çalışacağız. Hazır mıyız Afyonkarahisar? Hakikaten gurur duydum. Törenimiz hayırlara, güzel hizmetlere vesile olsun” dedi.
“ÖNEMLİ OLAN HİZMET VE ESER ORTAYA KOYMAK”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ise Afyonkarahisar’da olmaktan duyduğu memnuniyeti aktararak Başkan Mehmet Zeybek’in eser ve hizmet belediyeciliği ile önemli çalışmalar yaptığını belirtti. Özhaseki, “Fatih Sultan Mehmet Han diyor ki, Hüner, bir şehir bünyad etmektir. Reaya kalbin abad etmektir”. Yani önemli olan bir şehri ihya etmektir, iman etmektir. Aynı zamanda bunun kadar önemli olan bir şey de orada yaşayan insanların gönlünü alıp duasını alıp sonra da onlara hizmet etmektir. Bugün burada ikisini de görüyoruz. Değerli belediye başkanımız hizmetlerini anlattılar, kendilerini tebrik ediyorum. Allah nice hizmet ömrü versin diye de dua ediyorum Çok teşekkür ederiz. Ama bir şey daha var cümleler arasında sıkıştırarak söyledi. Biz bunları öz sermayemiz ile yaptık hem de borçlanmadan yaptık dedi, tebrik ediyorum. Bir taraftan da Elbette ki tek başına yapacak hali yok bu işi sizlerle yaptı. Biraz önce verilen buradaki Toplu sözleşme neticesinde ki hakları söylediği zaman işçi kardeşlerimin memur arkadaşlarımın memnuniyetlerini de burada görmekten dolayı Gerçekten ben de Bahtiyar oldum. 5 dönem seçimlere girerek Kayseri’de Büyükşehir Belediye yapmış Belediye Başkanlığı yapmış ve kardeşinizim ilk işim işçi arkadaşlarımın memur arkadaşlarının maaşlarını ayarlamak olurdu. O maaşları garantiye alınca arkasından da mutlaka hizmetler tarafına bakardım. Önemli olan sizin yüzünüzün gülmesi, önemli olan sizin evinize başınız dedik elinizde filenizin dolu olarak gitmesi. O yüzden aldığınızdan hayrını görün Allah evinize bereketler yağdırsın inşallah. Taşeronluk yasası vardı bilirsiniz, biz de belediyemizden nihayetinde taşeron firmalar kullanırdık. Ama zaman içerisinde gördük ki ihalelerde birbirleriyle kapışan ama işçinin üzerinden mafyalık yapan tipler var. O günlerde ben bu taşeron yasası adeta modern bir kölelik yasasıdır diyerek isyan etmiş bir belediye başkanıyım. Ankara’ya geldikten sonra da bu işi takip ettim. Sayın Başbakanları ve bak Cumhurbaşkanımız ikna ederek yasağı hazırlayıp ne kadar taşeron kardeşimiz varsa hepsinin belediyeye geçişinde imzası olan bir kardeşinizim o yüzden bundan da şeref duyuyorum Elhamdülillah. AK Parti olarak 22 yıl kadar önce kurulduk. İlk seçimden itibaren Allah’a şükür iktidara geldik. O günlerde Erdemliler hareketi diye başlattığımız bu hareket çok şükür 20 yıldır iktidarda. Son dönemde de özellikle Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızı ve Devlet Bahçeli beyin kol kola girerek bu ülkenin hassasiyetleri üzerinde ezanı üzerinde bayrağı üzerinde bölünmez bütünlüğü üzerinde kurmuş oldukları o güçlü ittifakla çok şükür yoluna devam ediyor. Bu ülkede çok büyük işler yapıldı geçmiş cumhuriyet tarihi boyunca yapılan ne iş varsa yapanlardan Allah razı olsun. Ama bizim 20 yıllık iktidarımız boyunca geçmişte 80 yıllık cumhuriyet tarihi boyunca yapılanlardan çok daha fazlasını kat kat fazlasını yapmış olan iktidarımız var. Bin bir türlü engellere rağmen bin bir türlü sıkıntılara ihtilal denemelerine rağmen ön kesmelere rağmen çok şükür bugünlere kadar geldik. Evet, bizler genelde ve yerelde hizmet siyasetinin önemsiyoruz. Diyoruz ki önemli olan hizmet önemli olan eser ortaya koymak. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ekibimiz hem de bütün Belediyelerde Cumhur İttifakı belediyeleri olarak bütün arkadaşlarımız gece gündüz demeden çalışmaya gayret ediyorlar. Belediyecilik için milat aslında 1994 yılıdır. ‘1994 yılı öncesinde ne vardı?’ diyecek olursanız o günleri iyi bilen biri olarak söylüyorum, ideolojik, bağnaz bir takım vardı. Kafalarında sapkın bir ideoloji vardı. Türkiye’yi Rusya’ya, Çin’e yamamak için, Arnavutluk’taki sapık Enver Hoca’ya yamamak için uğraşan tipler vardı. Belediyeleri de o işte aparat olarak kullanırlardı. İşçileri meydanlara götürerek eylemden eyleme koştururlardı. Hizmeti asla düşünmezlerdi. Biz işe geldik işe gelirken de iş başına gelirken de hep şunu söyledik. Biz hizmet edeceğiz kimseyi ayırmayacağız, mazeret üretmeyeceğiz. Kimsenin de dinine imanına mezhebine meşrebine bakmayacağız. Gece gündüz demeden çalışacağız diyerek iş başına geldik, hamdolsun bu sözümü de yerine getirdik. Şehirlerin altyapısıyla çok uğraştık üst yapısıyla çok uğraştık şehirlerin eli yüzü açığa çıktı. Hiç değilse kasaları doldu borçsuz belediyeler haline getirdik. Onun için ki millet zaten teveccüh ediyor. Şimdi günümüzde 1.390 belediye var, 807 tanesi AK Partili Belediye ve Milliyetçi Hareket Partili arkadaşlar tarafından idare ediliyor. 1.397 belediyenin 1040 tanesi Cumhur ittifakında, nüfusun %70’ine neredeyse bizler hizmet ediyoruz. Çalıştığımız için millet yanımızda duruyor, gayret ettiğimiz için millet yanımızda duruyor. Gece gündüz demeden uğraştığımız için millet yanımızda duruyor. Biz algı peşinde değiliz çünkü algıların ve yalanların geçici ve uçucu olduğunu biliyoruz gerçekten çalışıyoruz. Yani birileri gibi kayak yaparken iş başındaymış gibi göstermiyoruz, kar yağmış trafik bitmişken bir taraflarda İngiliz Büyükelçisi ile yemek yiyip çalışıyormuş numarası yapmıyoruz. Algı operasyonları için milyarlarca lira biz ajanslara para dökmüyoruz, her konuşun bu milletin alın teri olduğunu biliyoruz. Ve o her kuruşun Millete hizmet olarak dönmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Çok şükür Millet de zaten bunu takdir ediyor ve yanımızda duruyor. Değerli kardeşlerim yeni bir seçim arefesindeyiz. Evet, zor bir seçim olduğunu herkes söylüyor, biz de biliyoruz. Bu seçim sıradan bir seçim değil, bu seçim sadece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi değil bunun farkındayız onun içindeki Cumhur ittifakı olarak burada Bizler belirli hassasiyetler üzerinde gayret ediyoruz. İnşallah sonuna kadar bu konuda da gayretliyiz Allah kötülere fırsat vermesin. Ben bu vesileyle bir kez daha Afyon’da kardeşlerimle olan bu toplu sözleşmeye katılmaktan duyduğum memnuniyeti ifade ediyorum. Allah, evlerinize, hanelerinize bereket ve huzur versin. Afyon zaten her seçimde üzerine düşeni yapıyor. Sağ olun var olun.” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Başkan Mehmet Zeybek ile sendika temsilcileri arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Program, hediye takdimi sonrası İzzet Yıldızhan konseriyle sona erdi. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi