Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye’den toplu iş sözleşmesine özel program

Afyonkarahisar Belediyesi “4 Yılda

Afyonkarahisar Belediyesi “4 Yılda Dört Dörtlük Eserler Yerel Yönetimler Şöleni ve Toplu İş Sözleşmesi” programı düzenleyecek.
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin katılacağı programda ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan’da konser verecek

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından 19 Ocak tarihinde AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin katılımı ile “4 Yılda Dört Dörtlük Eserler Yerel Yönetimler Şöleni ve Toplu İş Sözleşmesi” programı gerçekleştirilecek. Program Veysel Eroğlu Spor Salonunda saat 17’de yapılacak.
MEHMET ÖZHASEKİ GELİYOR
Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Belediye Başkanı Mehmet Zeybek çalışanların beklediği müjdeyi Perşembe günü düzenlenecek ‘4 Yılda Dört Dörtlük Eserler Yerel Yönetimler Şöleni ve Toplu İş Sözleşmesi’ programında açıklayacak. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki başta olmak üzere AK Parti Milletvekilleri, AK Parti Teşkilatı, Sendikalar, ilçe Belediye Başkanlarının yoğun katılımıyla gerçekleşecek programın adeta bir şölen havasında yapılması planlanıyor.” denildi.
İZZET YILDIZHAN KONSER VERECEK
Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:
“Programda ayrıca Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in 2019 yılından bu yana yapmış olduğu hizmetler ve yatırımlar da sinevizyon eşliğinde salonda izletilecek. Hayata geçen yatırımlar ve 2023 yılında hayata geçecek yatırımlar başta olmak üzere Başkan Zeybek’le Afyonkarahisar’ın geldiği nokta anlatılacak. AK Parti Belediyeciliği anlayışı ile sosyal ve vizyon projelerden, fiziki yatırımlara kadar hayatın her alanında insan odaklı çalışmalar yürüten Afyonkarahisar Belediyesi’nin tüm faaliyet ve icraatları katılımcılarla paylaşılacak. Sendika ile yapılan iş sözleşmesi protokolü imzalanacak, işçilerin yeni yılda alacağı maaş belli olacak. Maaş müjdesinin kutlanacağı şölende ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan’da konser verecek. Personelin moral ve motivasyonunun artması, yeni maaş müjdesinin kutlanması adına İzzet Yıldızhan işçilerle buluşturulacak. Programın coşkusu verilen konserle taçlandırılacak.”
ZEYBEK: PROGRAMA TÜM YOL ARKADAŞLARIMI DAVET EDİYORUM
“4 Yılda Dört Dörtlük Eserler Yerel Yönetimler Şöleni ve Toplu İş Sözleşmesi Programında” Belediye çalışanlarının 2023 yılında alacağı maaş açıklanacağını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Belediyemiz, bir yandan şehrin bugününü imar ederken diğer yandan geleceğini inşa ediyor. Bunu yaparken, birimlerimizden iştiraklere kadar tüm personelimizin ürettiği hizmetlerle vatandaşımızın lehine işler ortaya koymaya çalışıyoruz. Afyonkarahisar Belediyesi olarak büyük ve güçlü bir aileyiz. ‘Çalışanın hakkı alnının teri kurumadan verilmeli’ diyen bir Peygamberin, bir anlayışın devamını teşkil ediyoruz. Bu sürecin güzel bir noktaya gelmesi içinde tüm imkânlarımızı seferber ettik. Her zaman işçi kardeşlerimizin yanında oldum olmaya da devam edeceğim. Müjdeli haberler paylaşacağımız şöleni birlik ve beraberlik içinde yapmak için tüm mesai arkadaşlarımı, yol arkadaşlarımı davet ediyorum.” şeklinde konuştu. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi