Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çalışmaları heyecanla takip ediyoruz”

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı (CİB)

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı (CİB) Afyonkarahisar Bölge Müdürü Şerife Münire Burcu Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar’ı ziyaret etti

 

Ziyarette Bölge Müdürü Burcu, İletişim Başkanlığı’nın çalışmaları hakkında Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar’a bilgiler verdi.
Bölge Müdürü Burcu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün yapmış olduğu kültür, sanat ve tanıtım alanındaki örnek çalışmaları da heyecanla takip ettiğini söyleyerek, “Pandemi sürecinde sinemalara gidemeyen vatandaşlarımız için gerçekleştirilen Araba’da sinema etkinliği bunun yanı sıra yine dolayısıyla tarihi Frig Vadisi’nde Afyonkarahisar Belediyesi Kültür Sanat Akademisi Türk Müziği Topluluğu’nun sosyal medya üzerinden düzenledikleri mini konser ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Türk Sanat Müziği Çocuk Korosu’nun düzenlediği konserleri beğenerek takip ediyoruz. Tanıtım alanındaki çalışmalarınızda takdire şayan. Özellikle Zafer Haftası dolayısıyla TV8’de yayınlanan, milyonlarca izleyici kitlesine sahip MasterChef Türkiye programının Gastronomi şehri Afyonkarahisar’da çekilmesinin tanıtım açısından çok büyük katkı sağladı. Ayrıca sosyal medya platformlarında ‘Gastroafyon’ adıyla oluşturulan kurumsal hesaplardan yapılan paylaşımların da Afyonkarahisar’ın yöresel lezzetlerinin tanıtımı konusunda oldukça başarılı.” dedi.
Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar, Bölge Müdürü Burcu’ya nazik ziyareti nedeniyle teşekkür edereken, Burcu da Müdür Akar’a İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan kitap setini hediye etti.