Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dr. Ersan Özgür, AFSÜ Rektörü Okumuş’u ziyaret etti

TBMM Kamu Denetçiliği Uzmanı

TBMM Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş’u ziyaret etti

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş’la bir araya geldi.
“SAĞLIĞIN ÜNİVERSİTESİ AFSÜ”
Nazik ziyaret için TBMM Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür’e teşekkür eden Rektör Okumuş, üniversitenin faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, “Sağlığın Üniversitesi AFSÜ’de göreve geldiğimiz günden bu yana omuzlarımızdaki ağır sorumluluğun bilinciyle üniversitemiz adına yeni ve etkili hamleler gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Yönetim kadrosundaki değerli ekip arkadaşlarım ve tüm paydaşlarımızla birlikte üniversitemizin kurumsal kimliğini geliştirmek, uluslararası bilinirliğini artırmak, sağlık sektörüne kalifiye çalışanlar yetiştirerek Türkiye’ye, Afyonkarahisar’a ve bölgemize hizmet etmek için var gücümüzle çalışmalar yapmayı sürdüreceğiz. Üniversite-sanayi iş birliğinin geliştirilmesi için çalışıyoruz.” dedi.
“AFSÜ SAĞLIK ALANINDA MARKA HALİNE GELDİ”
Dr. Ersan Özgür kendisini kabulü için AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş’a teşekkür ederek, “Başta siz olmak üzere üniversitemizin tüm idari kademesi ve akademik personeline AFSÜ’nün güçlü ve saygın bir kurum olarak ileri taşınması için gösterdikleri özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum. Afyonkarahisar’ın ve ülkemizin gelişimine katkı sağlayan AFSÜ’nün, kıymeti her geçen gün daha iyi anlaşılıyor. Sağlık alanında bir marka haline gelen AFSÜ’nün başarı ivmesini, her geçen daha da arttıracağından hiç şüphem yok. Üniversitemiz Afyonkarahisar’ın ve bölgesinin kendi faaliyet sahasında müstesna bir markası olduğu gibi ilerleyen zamanda araştırma-geliştirme, eğitim ve sağlık hizmetleri organizasyonunda gerek ülkemizde gerekse de dünya genelinde üst sıralarda yer alacaktır.” ifadelerini kullandı.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti