Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Düğünlere korona DENETİMİ

Düğünlere korona DENETİMİ

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri düğün, nişan, kına gecesi ve sünnet düğünü yapılan mekanlarda denetleme yaparak vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı

 

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen “Nişan/Nikah, Düğün, Sahil Bölgeleri Denetimleri” konulu genelge kapsamında Afyonkarahisar genelinde yapılan denetimlerde, düğün, nişan, kına gecesi ve sünnet düğünü yapılan mekanlarda alınması gereken tedbirler yerinde incelendi.
Düğün salonlarında ve açık havada yapılan düğünleri denetleyen İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri düğün sahipleri, işletmeciler ve davetlilerin tedbirlere uyup uymadıklarını kontrol etti.
3 GÜN BOYUNCA
DENETİM YAPILDI
Afyonkarahisar genelinde 3 gün süren denetimlerde düğün salonlarında maske, mesafe ve hijyen kuralları, masa düzeni ve mesafeleri, salon girişlerinde gelen misafirlerin ateş ölçümü ve masalarda el dezenfektanı bulundurma gibi tedbirler büyük bir titizlkle denetlendi.
ANONSLAR YAPILARAK VATANDAŞ BİLGİLENDİRİLDİ
Emniyet ekipleri denetimler esnasında vatandaşlara sıklıkla, “Kıymetli vatandaşlarımız düğünlerde maske takmaya, sosyal mesafeye ve el temizliğine dikkat edelim. Tüm kurallara hasasiyetle uyarak tedbiri elden bırakmayalım. Dikkatiniz için teşekkür ederiz.” anonsunda bulundular. >> Burak AYDIN’ın Haberi