Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Duraklar arası geçiş noter huzurunda kura ile yapıldı

Minibüs esnafının duraklar arası

Minibüs esnafının duraklar arası geçiş isteği üzerine önce Trafik Komisyonu ekipleri tarafından inceleme yapıldı. Ardından da noter huzurunda kura çekilerek duraklar arası geçiş sağlandı

Afyonkarahisar minibüs esnafının duraklar arası geçiş isteği üzerine Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, esnaflarla bir araya gelerek toplantı yaptı.
Başkan Zeybek’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Karataş, Belediye Trafik Komisyonu ve talepte bulunan esnaflar katıldı.
NOTER HUZURUNDA KURA ÇEKİLDİ
Trafik Komisyonu ekipleri tarafından yapılan inceleme ve çalışmalar noter huzurunda bildirdi. Başkan Zeybek’in idaresinde gerçekleştirilen toplantıda yine noter huzurunda kura çekilerek geçiş yapılacak duraklar belirlenmiş oldu.
ZEYBEK: BELEDİYE TARİHİNDE BİR İLK
Göreve geldiği ilk günden itibaren şeffaf belediyeciliğe önem verdiğini dile getiren Zeybek, “Minibüs duraklarındaki esnafımızın başka duraklara geçişleri konusunda taleplerini dikkate alarak belediye tarihinde bir ilki gerçekleştirdik. Trafik Komisyonumuzun çalışmalarıyla esnaf temsilcilerimiz ve minibüsçü esnafımızın katılımıyla duraklar arası geçişleri noter huzurunda şeffaf bir şekilde yapıldı. Esnaflarımıza ve şehrimize hayırlı olsun.” dedi.
>> Burcu AYDIN’ı Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti