Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eğitim Bir-Sen kampanyaya on tabletle destek verdi

Eğitim Bir-Sen 1 Nolu

Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa Arslan, “Askıda Tablet ve Televizyon Kampanyası”
nedeniyle Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i desteklediklerini açıkladı. Arslan, Şube Yönetim Kurulu
üyelerinin katkılarıyla on öğrencinin tablet ihtiyacını karşılayarak, çorbada tuzlarının olacağını belirtti

 

Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Arslan, sendika da düzenlediği basın toplantısında Afyonkarahisar Belediyesi’nin “Askıda Tablet ve Televizyon Kampanyası” ile eğitime destek projesi nedeniyle “Şehremini” olarak ifade ettiği Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti.
“HAYIRSEVERLERE YENİ KAPI AÇILDI”
Mustafa Arslan Afyonkarahisar Belediyesi’nin “Askıda Tablet ve Televizyon Kampanyası” ile eğitime destek projesiyle, ihtiyaç sahibi maddi imkânı olamayan öğrencilerin uzaktan eğitimden mahrum kalmamaları için başlatılan, uygulanan projeyi kıymetli bulduklarını söyledi. Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube olarak proje için teşekkür ederek desteklediklerini belirten Arslan, “Göreve başladığından bu yana insanımızın yanında, sokakta, camide, sanayide, esnafla, milletle iç içe gördüğümüz Şehreminimiz, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve ekibi hayırseverlerimize ‘Askıda Tablet ve Televizyon Kampanyası’ ile yeni bir hayır kapısı açmıştır. İhtiyaç sahibi öğrencilerimizin uzaktan eğitimle ilgili ihtiyaçlarının imdadına yetişen bu kampanya; istikbalimizle ilgili kaygı duyan, eğitime duyarlı tüm kesimler için katkı sunulması gereken bir fırsattır. Hacı Bayram Veli’nin ifadelerinde yer bulduğu haliyle ‘İnsan, şehri inşa ederken, aslında taşın toprağın arasında kendisini inşa eder. Gönülde her ne var ise, şehir olarak görünür. Gönlü taş olanın şehri taş, gönlü aşk ile dolu olanın şehri gülistan olur.’” dedi.
“ZEYBEK HER ZAMAN
EĞİTİMDEN YANA DURDU”
Eğitimciler ve sendika olarak eğitimle ilgili yaptıkları projelerde Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i her zaman yanlarında bulduklarını kaydeden Arslan, “Eğitimle ilgili her projemizde Sayın Başkanımızı her zaman yanımızda bulduk. ‘Bir Bilenle Bilge Nesil’ Kitap Okuma Yarışmamızda proje ortağımız olarak binlerce kitabın öğrencilerimize ulaştırılmasına katkı sundu. ‘Bir Yetim Bir Dilek Bir Yetimhane’ projemiz kapsamında şehrimizde yetimlerin dileklerinin yerine getirilmesinde sokakları birlikte arşınladık. Orta Afrika ülkesi olan ÇAD’ın Başşehri Encemine’de yapımı tamamlanmak üzere olan ‘Erol Battal Kız Yetimhanesi’ne’ olan şahsi katkılarına, her zaman eğitimden yana katkı sunan bir duruş gördük.” diye konuştu.
“KAMPANYAYA 10 TABLETLE
EĞİTİM BİR-SEN’DEN KATKI”
Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube olarak, şehri gülistan eylemek isteyen güzel bakışa, gayrete teşekkür ettiklerini belirten Arslan, “Hak ve hayır mücadelemizde insanımıza, ihtiyaç sahiplerine, öğrencilerimize ve eğitime yapılan her türlü katkıyı, projeyi desteklemeyi aslî vazifelerimizden kabul ediyoruz. Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Yönetim Kurulumuzun şahsi katkıları ile 10 evladımızın tablet ihtiyacını karşılayarak, çorbada bizim de tuzumuz olsun istiyoruz. Afyonkarahisarlı tüm hemşerilerimizi, hayırseverlerimizi, Afyonkarahisar Belediyemizin besmelesini çektiği, hak ve hayır mücadelesine ortak olmaya, katkı sunmaya davet ediyoruz. Şehreminimiz Sayın Mehmet Zeybek ve ekibine; öğrencilerimize, şehrimizin eğitimine katkı sunan kıymetli bir projede bizlere de katkı sunmafırsatı verdikleri için ayrıca teşekkür ediyor, kendilerine Rabbimizden başarılar ve kolaylıklar diliyoruz.” şeklinde konuştu.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi