Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Erenler de illegal şekilde nemalanmaya çalışanlara nefes aldırmayacağız”

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Erenler Mahallesi’nde vatandaşların huzur ve güvenini sağlamak amacıyla asayiş uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamaya bizzat katılan İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, “Erenler de illegal şekilde nemalanmaya çalışanlara sesleniyorum, burada onlara nefes aldırmayacağız” dedi.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü tüm birimleriyle birlikte Erenler Mahallesi’nde uygulama yaptı. Uygulamada yoldan geçen araçları, kişileri, motosikletli kuryeleri, işyerlerini denetleyen Polis ekipleri, gerekli cezai işlem uygulamalarını gerçekleştirdi. Uygulama sırasında Erenler Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret eden Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, onlarla hem tanıştı hem de sohbet etti. Uygulama sonrasında açıklama yapan Emniyet Müdürü Ali Temiz, üniversite açılmadan önce Erenler Mahallesi’ni öğrencilere hazır hale getirmek istediklerini vurguladı.
“ÜNİVERSİTE AÇILMADAN ERENLER MAHALLESİNİ ÖĞRENCİLERE HAZIR HALE GETİRECEĞİZ”
Üniversite açılmadan Erenler Mahallesi’nde daha önce Polis noktası açtıklarını, Vali Gökmen Çiçek’in Kitap Kafeyi açtığını vurgulayan İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, Erenler Mahallesi’ne çok büyük bir önem verdiklerini kaydetti. Öğrencilere yeni yılda temiz ve nezih bir ortam bırakmak istediklerini ifade eden Temiz, “Biz de kolluk kuvvetlerimizle erkenden çalışmalara başladık. Bu akşam genel bir uygulama yapıyoruz, umuma açık yerleri üniversitemiz açılmadan önce hem bir tanışmak hem de uyarmak, ayrıca trafik ekiplerimizle de Erenler’e giriş çıkışta denetim yapıldığı algısını oluşturup illegal yapıların gayrı meşru şahısların buraya gelmelerini daha önceden önleyici bir hizmet anlamında onlara bir de mesaj göndermek için bu akşam bu uygulamayı yapıyoruz. Bu akşam trafik, asayiş, yunuslar, KOM, narkotik, olmak üzere 100’e yakın arkadaşımız 20’den fazla ekibimiz, motorize ekiplerimizle beraber genel bir uygulama yapıyoruz. Erenler’in adını Afyon’a yakışır bir şekilde nezih bir ortam oluşması için hep beraber uygulamalara devam edeceğiz. Buraya Türkiye’nin çeşitli illerinden üniversite öğrencilerimiz gelecekler. Bu bölgede nezih bir ortam oluşturmak ve Erenler’in adının güzel anılması için hep birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Uygulamalarımız kapsamında hem denetlemede bulunduk hem de burada bulunan esnaflarımızla tanıştık. Oldukça güzel nezih mekanlar var. Bölgede bulunan esnafımızın da desteği ile Erenler’in adının alkolle, fuhuşla uyuşturucuyla anılmasını, kötü algısını hep beraber ortadan kaldıracağız. Bunun için bu uygulamayı başlattık. Bundan sonra bu uygulamalar sürekli devam edecek. Buradan da işte o illegal yapıdan nemalanan şahıslara da sesleniyorum; Erenler’den artık uzaklaşsınlar burada onlara nefes aldırmayacağız. Buradaki gençliğimiz anasının babasının bize emanet ettiği, Afyon’a gönderdiği üniversite gençliği bundan sonra bize emanet. Gece gündüz burada onların rahat bir şekilde üniversite hayatını devam ettirmesi için bütün arkadaşlarımızla beraber gece gündüz çalışacağız.” dedi.
744 KİŞİ VE 89 ARAÇ SORGULANDI
Denetimlir esnasında bir otomobilin bagajından çıkan ve araçta takılı olan farklı plakaları fark eden Müdür Temiz, görevli polis memurlarına sürücü ve plaka değişim işlemini eksik gerçekleştiren yetkililer hakkında tutanak tutulması talimatını verdi.
744 kişi ve 89 aracın sorgulandığı denetimlerde 1 aranan kişi yakalandı. 4 işletmeye ruhsatsız faaliyet göstermekten idari tutanak, 1 kişiye işletmede sigara içmekten idari tutanak, 1 işletmeye sigara içirmekten dolayı idari tutanak tutuldu. Ayrıca 7 araca ise toplamda 10 bin 906 lira idari para cezası kesildi. >> Burak AYDIN’ın Haberi

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti