Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Esnafımız buyursun, kasamızda plasmanımız var”

S.S Esnaf ve Sanatkârlar

S.S Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı M. Emin Birliktir, kooperatif olarak kasada plasmanın bulunduğunu belirtti.
Birliktir, “Esnaf ve sanatkârlarımız buyursunlar gelsinler plasmanımız var” dedi

 

Sınırlı Sorumlu (S.S) Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan genel kurul toplantısı sonucu güven tazeleyen Kooperatif Başkanı Mahmut Emin Birliktir, seçim sonrası ilk demecini gazeteniz Kocatepe’ye verdi.
“DEĞİŞİM İYİ OLDU DİJİTAL SİSTEME GEÇTİK”
Mahmut Emin Birliktir, kefalet kooperatifiyle ilgili yasanın değiştiğini söyledi. Değişen yasanın ardından ana sözleşme ve kooperatif tüzüğününde değiştirildiğini belirten Birliktir, “Neredeyse artık banka gibi oldu. Bu değişim iyi oldu. Artık dijital sisteme geçtik. Biz burada dosyaları hazırlayıp dijital olarak bankaya gönderiyoruz. Sistemde dosya banka genel müdürlerine düşüyor. Artık onay direk bu şekilde geliyor. Dolayısıyla gerçekten esnaflığı yapan, bu işi bilen, dürüst çalışan esnaf ve sanatkâr gerekli desteği alacak. Meslek dışı kullanımları zaten banka ayırıyor. Sistem kabaca bu şekilde işliyor.” dedi.
“ESNAFIMIZ BUYURSUN PLASMANIMIZ VAR”
S.S Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan genel kurul toplantısına katılımcılarına teşekkür eden Birliktir şöyle konuştu: “Esnaf ve sanatkarımız teveccüh gösterip tekrar göreve seçtiler. İnşallah onların bu güvenini boşa çıkarmayız. Allah mahcup etmesin. Plasman konusunda sıkıntımız yoktur. Kasamızda paramız var. Ama yeni sisteme geçildiğinden dolayı biraz gecikmeler oluyor. Banka müdürümüz sağ olsun görüştük bizim servise bir personel daha verecekler. Bizim personelimizin yapması gereken işlerin tamamını bilgisayarları evlerine kadar götürüp geceleri çalışarak yaptılar. Bilindiği üzere Sayın Cumhurbaşkanımız 10 Ocak tarihinde bizimle bir toplantı yaptı. Türkiye geneli için yüz milyar TL ayırdığını belirtmiş, bu rakamı 150 milyar TL’ye çıkardılar. Ben Sayın Cumhurbaşkanımız ve heyetinede teşekkür ediyorum. Esnaf ve sanatkârımızın yaşadığı sıkıntılı günlerde bu bir ihtiyaçtı. Esnaf ve sanatkârlarımız buyursunlar gelsinler plasmanımız var.”
“DÜNDEN BUGÜNE KATKI SAHİPLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Birliktir sözlerini şöyle tamamladı: “Ben tüzük değişkiliği ardından yaptığımız seçimli olağan genel kurul toplantımıza katılımlarından dolayı öncelikle esnaf ve sanatkârımıza, tüm oda başkanlarına, değerli basın mensuplarına ve esnaf ve sanatkârın derdini iyi anlayıp sıkıntılı dönemde destek veren başta Sayın Cumhurbaşkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Ahde vefa göstermek lazımdır. Geçmiş dönemde desteklerini esirgemeyen Maliye Bakanımız İsmet Attila’ya ki o dönemde Sayın Bakanımız çok destek vermişlerdi. Eski Milletvekillerimiz Sayın Osman Hazer’e, Sayın Mehmet Telek’e de katkıları için teşekkür etmek lazımdır. Bu arada mevcut milletvekillerimize, Orman ve Su İşleri eski Bakanımız Veysel Eroğlu’na haslaten Cumhurbaşkanımıza sıkıntılı dönemde elini taşın altına koyarak çok yüksek miktarlarda destek verdiği için esnaf ve sanatkârımız adına sonsuz teşekkür ediyorum.”
>> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti