Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gazinolar Bölgesine Mobese talebi – Kocatepe Gazetesi

İl Genel Meclisi (İGM)
Gazinolar Bölgesine Mobese talebi

İl Genel Meclisi (İGM) Ağustos ayı 3. birleşimi dün sabah Meclis Başkanı Burhanettin Çoban’ın Başkanlığında tamamlandı. Meclis üyeleri yarın sabah 4. birleşim için bir araya gelecek.
GÜNDEM DIŞI KONULAR ELE ALINACAK
Meclis toplantısında önce gündemde olmayan talep ve konular okutularak tekrar meclis gündemine gelmek üzere ihtisas komisyonlarına gönderildi. Toplantı gündemin 13. maddesinin görüşülmesiyle devam etti.  İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğünün 2019 yılı yatırım programında bulunup, yapımı gerçekleştirilemeyecek işlerin, 2019 yılı yatırım programından çıkarılıp, köylerde yapılacak imalatların gelecek yıl ki yatırım programına eklenmesi konusu ilgili komisyonlara gönderildi.
GAZİNOLAR BÖLGESİNE MOBESE GÜNDEMDE
Çay Cumhuriyet Başsavcılığının yargı çevresi içerisinde bulunan Sultandağı Gazinolar bölgesinde Mobese kamera sisteminin bulunmaması nedenli işlenen suçlarda fail ve faillerin tespitinde güçlükler yaşandığı gerekçesiyle Gazinolar Bölgesine Mobese kamera sistemi kurulması talebi rapor hazırlanması için ilgili komisyonlara oybirliği ile gönderildi. Şuhut’un Balçıkhisar Belediyesi kapanmadan önce Resul Güneş tarafından satın alınarak bedelini Balçıkhisar Belediyesine ödediği gerekçesiyle adına tapu devri konusu komisyonlarda görüşülecek. Afyonkarahisar Devlet Hastanesine Laporoskopi Cihaz Alımı için ayrılan 300 bin liralık ödeneğin hastanenin Perfüzyon Pompası ve İnfizyon Pompası alımında kullanılmak üzere tahsis değişikliği yapılması talebini önce komisyonlar inceleyecek.
ÖDENEĞE TAHSİS DEĞİŞİKLİĞİ İSTENİYOR
İl merkezinde Çakırköy, Köprülü, Kızıldağ, Dazkırı, Kızılören, Yüreğil, Dinar, Yeşilhüyük, Yıprak, Sinanpaşa, Kılıçaslan, İhsaniye Beyköy, Şuhut Mahmut Köyü, İscehisar Çalışlar, Bayat Derbent ile Sultandağı Kırca Sağlık Evlerinin bakım, onarım ve mantolama işleri için tahsis edilen ödeneğin, Bayat Entegre Hastanesi ile Sinanpaşa Kırka, Çobanlar Kocaöz ve Sandıklı Kusura Sağlık Evlerinin bakım ve onarımlarında kullanılmak üzere tahsis değişikliği konusu da komisyonlara gönderildi.
KARAKOL YAPIMINA YATIRILAN PARALARA BAĞIŞ KARARI ALINACAK
Afyonkarahisar genelinde yapılacak olan jandarma karakol inşaatlarında kullanılmak üzere hayırseverler; Kırlıoğlu A.Ş’nin 100 bin TL, Miroğlu A.Ş’nin 150 bin TL, Taş Zamanı Ltd’nin 50 bin TL’lik yatırdıkları paralarla ilgili bağış kararı alınması konusunu uygun gören aynı yöndeki komisyon raporları oybirliği ile kabul edildi. Dinar KHGB Beton Parke ve Bordür Yapım İşi ödeneğine tahsis edilen ödeneğin, ilçeye bağlı köylerde çöp konteynır alımı, Çok Amaçlı Salon, Çevre Düzenlemesi, Muhtelif Bakım Onarım ve Köy Konağı Yapımı harcama kaleminde kullanılmak için tahsis değişikliğine karar verildi. Şuhut ilçe Müftülüğüne bağlı Bölge Yatılı Erkek Kur’an Kursunda kullanılan 03 AB 774 plakalı Mercedes marka aracın yine aynı kursta kullanılmak üzere İl Müftülüğüne hibesini uygun gören komisyon raporu kabul edildi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi