Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Generaller şehit aileleri ve gazileri unutmadılar

Generaller şehit aileleri ve gazileri unutmadılar

Zafer Haftası kutlama programı için Afyonkarahisar’da bulunan misafir generaller Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesini ziyaret ettiler

 

Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı tarafından karşılanan misafir komutanlar dernekte bulunan şehit babaları, anne, eş ve çocuklarıyla sohbet ettiler. Ziyarete; Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan, Kara Kuvvetleri Temsilcisi Tuğgeneral Osman Alp, Milli Savunma Bakanlığı Temsilcisi Tuğamiral Mehmet Sarı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı Temsilcisi Tuğgeneral Bülent Çetin ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Temsilcisi Tuğamiral İbrahim Rıza Adanır katıldı.
Ziyaret sırasında konuklarıyla yakından ilgilenen Başkan Kumartaşlı, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederken 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Afyonkarahisar için önemi, kentteki şehit sayısı, şehit aileleri, gazi ve yakınlarıyla ilgili bilgiler verdi.
Şehit anneleri de ziyaretlerinden dolayı misafir paşalara teşekkür ederlerken, ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını, böylesine güzel ve anlamlı bir hafta içinde kendilerinin de unutulmamasından dolayı sevinçlerini dile getirdiler.
Misafir paşaların dernek şeref defterine duygularını yazmalarının ardından Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı, komutanlara derneğin rozetini takdim etti. Duygusal anlar yaşandığı ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sone erdi.