Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunlu şehitler anması sınırlı katılımla yapılacak

Giresunlular tarafından Kurtuluş Savaşı’nda

Giresunlular tarafından Kurtuluş Savaşı’nda vatan mücadelesi için kurulan 42’inci ve 47’inci Gönüllü Alaylarında vatan savunması için çarpışan kahraman şehitler için düzenlenecek anma töreni sınırlı sayıda katılımla gerçekleştirilecek

 

İscehisar İlçe Kaymakamı Uğur Kapar başkanlığında, Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Genel Başkanı Muhterem Memiş, Başkan Yardımcısı Zafer Tahmaz, Tarım ve Orman Bakanlığı 5. Bölge Müdür Yardımcısı Mesut Civcivoğlu’nun katılımıyla ilçe de bulunan Doğanlar Köyü’nde yer alan Giresunlular Şehitliğinde yapılacak anma programı hakkında değerlendirme toplantısı yapıldı.
29 Ağustos Cumartesi günü yapılacak olan şehitlik anma programı hakkında bilgi veren İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, “Her sene binlerce Giresunluların katılımıyla yapılan anma programına katılım koronavirüsün yayılmasını önlemeye yönelik yasak ve kısıtlamalar nedeniyle sınırlı olacak. Giresunlular Şehitliği Anma Törenlerine katılamayan Giresunlular, atalarını te-levizyon ve internetten yapılan canlı yayınları izleyerek anacak.” dedi.