Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Köksal: Yüzyılın en mühim zaferi

Köksal: Yüzyılın en mühim zaferi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, Büyük komutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının emperyalistlerin Anadolu üzerindeki planlarını bozduklarını belirterek, “Atatürk ve silah arkadaşları önce Afyonkarahisar’da, sonra İzmir’de yüzyılın en mühim zaferini elde etmişlerdir” dedi

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97’inci yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
“EMPERYALİSTLERİN ANADOLU ÜZERİNDEKİ PLANLARI BOZULDU”
Önce Afyonkarahisar’da, sonra İzmir’de yüzyılın en mühim zaferinin kazınıldığını kaydeden Milletvekili Köksal, “Büyük komutan, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve sadakatli, vatanperver silah arkadaşları, kahraman ordumuz, yiğit Türk Milleti, emperyalistlerin Anadolu üzerindeki planlarını bozmuş, önce Afyonkarahisar’da, sonra İzmir’de yüzyılın en mühim zaferini elde etmiştir. Büyük komutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının zaferi, ezilen uluslara da yol göstermiş, emperyalist devletlerin de savaş kaybedebileceği fikrinin yaygınlaşmasını sağlamıştır.” dedi.
“AFYONKARAHİSAR MİLLİ MÜCADELENİN EN ÇETİN GEÇTİĞİ İLLERDEN BİRİ”
Afyonkarahisar’ın, milli mücadelenin en çetin geçtiği illerden biri olduğunun önemli altını çizen Köksal, “Bugün geldiğimiz noktada, emperyalist devletlerin Anadolu coğrafyasındaki emellerinin sona ermediğini, planlamalarının bitmediğini görüyoruz. Bugün Büyük Komutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının değeri daha iyi anlaşılmaktadır. Yurttaşlarımızla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi olarak Cumhuriyet değerlerini korumaya devam edeceğiz. Bu düşüncelerle, Afyonkarahisarımızın düşman işgalinden kurtuluşunu kutluyorum. Bu topraklarda bağımsız ve bölünmez Türkiye Cumhuriyeti’nin yaşaması için canını feda eden kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.” şeklinde konuştu.