Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Koronavirüs denetim ve tedbirleri istişare edildi

Koronavirüs denetim ve tedbirleri istişare edildi

Koronavirüs salgınıyla ilgili mevcut çalışmalar, denetimler ve ilave tedbirler Vali Gökmen Çiçek başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda görüşüldü

 

Vali Gökmen Çiçek Başkanlığında gerçekleştirilen İl Pandemi Toplantısına Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, İl Jandarma Komutanı Albay Hamza Çömez, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz, Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Acar, İl Müftüsü Sinan Kazancı katıldı.
ÇALIŞMALAR
DEĞERLENDİRİLDİ
Toplantıda; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla 6 Ağustos’ta 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen en kapsamlı Covid-19 denetimi, kontrollü sosyal hayat sürecinde belirli periyotlarda tüm yaşam alanlarında gerçekleştirilen denetimler ile ilgili kurumların sorumluluk alanlarındaki Covid-19 çalışmaları değerlendirildi.
İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelge doğrultusunda alınacak yeni kararların da görüşüldüğü toplantıda; işletmelerde ve tüm sosyal alanlarda uyulması gereken kurallar, alınan tedbirler ve ilave tedbir konularında istişarelerde bulunuldu.
Vali Gökmen Çiçek, alınan tedbir kararlarına harfiyen uyulması ve denetimlerin düzenli olarak yapılması noktasında uyarılarda ve talimatlarda bulundu.