Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kurumlarla işbirliği içinde olacağız” – Kocatepe Gazetesi

İl Emniyet Müdürü Gürsel
“Kurumlarla işbirliği içinde olacağız”

İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, Jandarma Alay Komutanı Albay Hamza Çömez ile Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü Şeref Karakaya’yı ziyaret eden Başkan Bodur, “Tüm il müdürlerimiz ile devletimizin tüm güvenlik müdürleri ile diyalog içinde olacağız. Amacımız, belediye-bürokrasi işbirliğinin en güzel örneklerinden biri olarak anılmaktır.” diye konuştu.
Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız’a ziyaretinde konuşan Başkan Bodur, “Değerli Müdürümüz Gürsel Yıldız, cana yakın insan canlısı bir müdürümüz. Bizim Bayat olarak güvenlik sorunumuz yok. İlçemizdeki tüm polislerimiz ile işbirliğimiz var. Bu nedenle Gürsel Müdürümüze ayrıca teşekkür etmek istiyoruz.” dedi.
Başkan Bodur, daha sonra Jandarma Alay Komutanı Albay Hamza Çömez’i ziyaret etti. Başkan Bodur, “Jandarma Alay Komutanımız Sayın Çömez ile istişare etme imkanımız oldu. İlişkilerimizi daha da arttırmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı. Başkan Bodur daha sonra Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Şeref Karakaya’yı makamında ziyaret etti.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti