Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Meslek Lisesi öğrencilerinin yaptıkları bebekler depremzede çocuklara hediye edildi

Meslek Lisesi öğrencilerinin yaptıkları bebekler depremzede çocuklara hediye edildi

Afyonkarahisar Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi El Sanatları bölümü öğrencileri tarafından çorap, ip ve düğme ile yapılan bebekler depremzede çocuklara hediye edildi.

Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi El Sanatları bölümü öğretmenleri “İyilikte Yarışıyor Projesi” kapsamında öğrencileriyle birlikte çorap, ip ve düğmeden ürettikleri bebekleri depremzede çocuklara hediye ettiler.

Okulun El Sanatları Öğretmenleri Serap Özdemir ve Sultan Eldemir ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Nezire Orhanlı’nın girişimleri ile öğrenciler çoraptan, iplerden ve düğmelerden yaptıkları bebekleri şekerlerle birlikte ambalajladı.

Tınaztepe Yurt Müdürlüğü’nde barınan depremzede çocuklara Öğretmenler Özdemir, Eldemir ve Orhanlı’nın çalışması ile bebekler dağıtıldı. Bebekleri alan çocuklar, poşetleri açarak önce şekerleri yedi daha sonra da bebeklerle oynadı.

Çocuklar ise kendilerine hediye getiren El Sanatları Öğretmeni Sultan Eldemir’e sarılarak teşekkür etti.

Öğretmenler ve öğrenciler ise başta Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu olmak üzere tüm Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeline ile Tınaztepe Yurt Müdürlüğü personeline teşekkür etti. >> Hayriye CANER’in Haberi