Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’den “Kan Ver Afyon” kampanyasına destek

MHP Afyonkarahisar Merkez İlçe

MHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı, “Kan Ver Afyon” kampanyasına destek verdi

 

Kızılay Derneği ve Türkiye Afyonkarahisarlılar Platformu öncülüğünde Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediyesi himayesinde, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğünün desteğiyle başlatılan “Kan Ver Afyon” kampanyasına bir destekte MHP Merkez İlçe’den geldi.
Zafer Meydanı’ndaki Türk Kızılayı Kan Bağış Merkezine ait otobüsün önünde bir araya gelen MHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, kampanya çerçevesinde kan bağışında bulundu.
“HER ZAMAN DEVLETİMİZİN VE
MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ”
Kan bağışının önemine dikkat çeken Başkan Kartal, “Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe teşkilatı olarak; Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek’in destekleriyle Kızılay Derneği ve Türkiye Afyonkarahisarlılar Platformu tarafından “Kan Ver Afyon” kampanyası başlatılmıştı. Bizler de destek olmak amacıyla kan bağışında bulunmak istedik. Ülkemizin içinde bulunduğu pandemi süreci sebebiyle kan stoklarında azalmaların olması nedeniyle Türkiye Afyonkarahisarlılar Platformu yetkilileri bizden destek istediler. Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı olarak gerek Kızılay’ın gerekse de bize ihtiyaç olan her alanda devletimizin, milletimizin yanında olduğumuzu göstermek amacıyla kan bağışında bulunduk.” dedi. >> Kocatepe Haber Merkezi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti