Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Millet Bahçesi’nde imzalar tamam

Garnizon Komutanlığı’na ait anayol

Garnizon Komutanlığı’na ait anayol güzergahı üzerindeki 80 bin metrekarelik araziye yapılacak Millet Bahçesi projesinde imzalar atıldı

 

Millî Savunma Bakanlığı’nın desteği ile Garnizon Komutanlığı’nda demir yolu hattı sınır olmak kaydıyla Adnan Menderes Bulvarı’na bakan kısım, Millet Bahçesi olacak. 80 bin metrekare alanda yapılacak binalar ve sosyal tesislerin protokolü, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp arasında imzalandı.
“ŞEHRİN KALBİNDE CAZİBE MERKEZİ OLACAK”
Afyonkarahisar’a muhteşem millet bahçesi kazandıracaklarını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, protokolün hayırlı olmasını dileyerek, “Sağ olsun Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar’ın destekleriyle Garnizon Komutanlığımıza ait anayol güzergahı üzerindeki 80 bin metrekarelik arazinin tahsisi daha önce yapılmıştı. Şimdi de Belediyemiz ile İkmal ve Garnizon Komutanlığımız arasında Millet Bahçemizin içerisinde yer alacak sosyal tesisler ve binaların yapımı için kolları sıvadık. Millet Bahçesi içerisine peyzaj düzenlemeleri için Park Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından kısa sürede ihaleye çıkılacak. Millet Bahçemiz, Yürüyüş yollarıyla bisiklet yolları, piknik alanları, panorama alanı, botanik bahçeleri, spor alanları, süs bahçeleriyle şehrin kalbinde adeta bir cazibe merkezi olacak.” diye konuştu.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi