Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MÜSİAD Başkanı: Değişimden ve demokrasiden yanayız

Müstakil Sanayici ve İşadamları

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Afyonkarahisar Şube Başkanı Ercan İşlek bir basın açıklamasında bulundu

 

ATSO seçimlerine sayılı günler kala, MÜSİAD’ın Önder Artuk’u destekleme kararı nedeniyle bazı üyelerin MÜSİAD’dan istifa ettiğini içeren haberler yerel basında yer almıştı. Bu konuya açıklık getiren MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Ercan İşlek, “Değişimden yanayız. Demokrasinin gereğini yapıyoruz. İstifa yok, aksine üye sayımız artıyor. İş dünyasını ilgilendiren seçimlerde söz sahibi olmak, taraf tutmak en doğal hakkımız.” dedi.
MÜSİAD Şube Başkanı Ercan İşlek açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“DEĞİŞİMDEN YANA OLDUĞUMUZ AÇIKLAMIŞTIK”
1990 yılında kurulan MÜSİAD, 13 bini aşan üye sayısı, 60 bine yakın işletme, 2 milyonu aşan istihdam gücü, yurt içi 84, yurt dışı 81 ülkede toplam 165 irtibat noktası ile Türkiye’nin en büyük sermaye platformudur. MÜSİAD Afyonkarahisar Şubesi olarak, üyelerimizle yapmış olduğumuz istişare sonucunda bir iş dünyası Sivil Toplum Kuruluşu olarak üretimin, ihracatın ve istihdamın arttırılması için çok önemli nokta olarak gördüğümüz Afyonkarahisar Ticaret Odası’nın seçimlerinde değişimden yana olduğumuzu kamuoyu ile paylaştık.
“MÜSİAD ÜYELERİ DEMOKRATİK HAKLARINI KULLANIYOR”
Afyonkarahisar Ticaret Odası seçim sürecini sadece hizmet yarışı olarak gördük, kimseyi ötekileştirmeden birlik ruhu içerisinde, Şehrimize katkı sağlama bilinciyle süreci götürdük. Bu çerçevede MÜSİAD Afyonkarahisar üyelerinden bazı arkadaşlarımızın demokratik haklarını kullanarak farklı listelerde seçimlere girme kararı alabilmeleri bu sürecin sonucudur. Yaşanan gelişmeler üzerine bazı basın yayın organlarında yer alan asılsız haberler, mesnetsiz ve dayanaksız iddialar hem kurumumuz hem de üyelerimize yönelik iyi niyetli olarak nitelendirilemeyecek bir tablo ortaya çıkarmaktadır. Seçime 1 hafta kala böyle iddiaların ortaya atılmış olması manidardır.
“SEÇİMLERDE SÖZ SAHİBİ OLMAMIZ VE TARAF OLMAMIZ NORMAL”
MÜSİAD Afyonkarahisar Şubesi olarak, gerek seçim çalışmaları öncesi gerekse bu süreçte, derneğimizden herhangi bir istifa olmamış, aksine üye olmak isteyen iş insanı sayısı daha da artmıştır.
Türkiye’nin en büyük sermaye platformu MÜSİAD, şubelerinde İş Dünyası ile ilgili gelişmelerde, seçimlerde söz sahibi olması, taraf olması kuruluş amacına yönelik bir adımdır. Bu vesileyle, basın yayın organlarında yer alan içeriklerin asılsız olduğunu, konuyla ilgili gerekli yasal süreçlerin işletileceğini paylaşmak isteriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” >> Ş. Cüneyt BURSALILOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti