Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özdilek’ten okul alışverişine destek

Özdilek’ten okul alışverişine destek

Afyonkarahisar Özdilek AVM’de yeni eğitim öğretim yılı öncesinde yapılacak alışverişlerde kullanıcılara 25 TL’lik indirim çeki kazanma şansı sunulduğu bildirildi

 

27 Ağustos-25 Eylül tarihleri arasında Özdilek mağazalarından, marketlerinden, Kafe Safahat ve Safahat Lokantalarından tek seferde yapılacak 150 TL tutarındaki alışverişlere, 25 TL indirim çeki hediye edilecek.
Okul sezonunun açılmasıyla birlikte okul ve kırtasiye alışverişlerinde yüzlerce çeşit güvenli ve kaliteli ürünü uygun fiyatlarla birlikte tüketicilerine sunan Özdilek’te, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde yapılacak alışverişlerde kullanıcılara 25 TL’lik indirim çeki kazanma şansı sunuluyor. Misafirlerin Özdilek mağazalarından, marketlerinden, Kafe Safahat ve Safahat Lokantalarından tek seferde yapacakları 150 TL tutarındaki alışverişlerde, 25 TL indirim çeki hediye ediliyor. İndirim çekleri 13 Ekim tarihine kadar yapılacak 150 TL ve üzeri kırtasiye alışverişlerinde kullanılabilecek.
Okul kıyafetleri, okul araç ve gereçleri, lisanslı okul çantaları, kırtasiye ürünleri ve okulla ilgili öğrencilerin ihtiyaç duyabileceği birçok ürün; Özdilek alışveriş merkezlerinde, Özdilek departman mağazalarında ve Özdilek’in çevrim içi alışveriş sitesi Özdilekteyim.com’dada satışa sunuluyor.