Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pompalı tüfek saldırısının zanlısı adliyeye sevk edildi

Pompalı tüfek saldırısının zanlısı adliyeye sevk edildi

 

 

Afyonkarahisar’da eski karı koca olan Elif E. – Muhammed Ali Ö. çift araçlarına binmek üzereyken silahlı saldırıya uğradı. Çiftin boşanmasından sonraki süreçte kadının birlikte yaşadığı iddia edilen Cemil A. tarafından balkondan pompalı tüfekle ateş etmesi sonucu vuruldu. Saldırıyı gerçekleştiren Cemil A. ise olayda kullandığı pompalı tüfek ile polis tarafından kısa sürede yakalandı.

Olay, Afyonkarahisar merkez Fatih Mahallesi, Filistin Caddesi üzerinde meydana geldi. Elif E., bir süre önce Muhammet Ali Ö.’den boşandı. Muhammet Ali Ö. ve Elif E. daha sonra tekrar birlikteliklerini sürdürme kararı aldı. Ancak çiftin ayrı kaldığı süre içerisinde Elif E., iddiaya göre Cemil A., ile birliktelik yaşadı. Bunu öğrenen eski koca Muhammet Ali Ö., Cemil A. ile görüşmek için evine gitti. Eski eşi Elif E.’yi de yanına alan Muhammet Ali Ö., bir süre görüştükten sonra kavga çıktı. Muhammet Ali Ö. ve Elif E., kavganın ardından evden ayrılarak 03 UL 452 plakalı hafif ticari araca binmek üzereyken, Cemil A., evinin balkonuna çıkarak çiftin üzerine pompalı tüfekle ateş açtı. Açılan ateşte Elif E. ve Muhammet Ali Ö., vuruldu.

Silah seslerini duyan mahalle sakinleri bilgi vermesi üzerine olay yerine gelen ambulanslar ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ile Afyonkarahisar sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesine kaldırdı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, bölgeye gelen ekipler olayın şüphelisi Cemil A.’yı saldırıda kullandığı pompalı tüfekle gözaltına aldı. Polis ekipleri bölgede detaylı bir inceleme yaptı.

Olayda yaralanan Muhammet Ali Ö.’nün sağlık durumu iyiyken Elif E.’nin ise durumu ağır olarak hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri olayla ilgili olarak başlattığı soruşturmayı sürdürüyor.